Main Menu

Αποκλειστικό

Τι σχέση έχει ο Ρουβίκωνας ο Τζωρτζ Σόρος και το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης;

 

Ρωτώντας λένε πας στην Πόλη, σε αυτήν την λαϊκή ρήση εμείς θα συμπληρώσουμε  ότι ψάχνοντας βρίσκεις διαμάντια.

Την υποτίθεται αναρχική “συλλογικότητα” του Ρουβίκωνα φανταζόμαστε θα την έχετε ακούσει, θα έχετε ακούσει φυσικά και για τους “αγώνες” της υπέρ του λάου και ενάντια στους κακούς καπιταλιστές, ενάντια στους κακούς Αμερικάνους, το Κεφάλαιο κλπ κλπ, όπως διακηρύσσει η εν λόγω ομάδα.

Τώρα εάν μπορείτε μαντέψτε τι σχέση μπορεί να έχει η υποτιθέμενη αναρχική “συλλογικότητα” του Ρουβίκωνα, με το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Open Society Foundation του Τζωρτζ Σόρος (George Soros), δεν μπορείτε να φανταστείτε ;;;

Να σας πούμε εμείς η ιστοσελίδα της υποτιθέμενης αναρχικής “συλλογικότητας” του Ρουβίκωνα, rouvikonas. gr είναι στους dns servers της εταιρίας mayfirst.org που χρηματοδοτείται από διάφορες οργανώσεις ΜΚΟ κλπ, αλλά και το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Open Society Foundation του Τζωρτζ Σόρος (George Soros), τυχαίο ;;;

Απλά αναρωτηθείτε, ανάμεσα σε τόσες χιλιάδες εταιρίες εκεί βρήκαν;;; Απλά δεν μπορεί όλα όσα σχετίζονται με τον Τζωρτζ Σόρος να είναι τυχαία και συνομωσιολογίες, εεε τι λέτε;;  και από ότι βλέπουμε εδώ σε αγαστή συνεργασία με το Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Δεν θα μας παραξένευε καθόλου, εάν είχαν οι συγκεκριμένοι τύποι του Ρουβίκωνα, οι κάποιοι από αυτούς, έχουν σχέσεις με κάποια υπηρεσία, μην μας ρωτήσετε τι κάνουν, φαντασία έχετε.

PING http://rouvikonas. gr (162.247.75.224) 56(84) bytes of data.

64 bytes from http://amilcar.mayfirst. org (162.247.75.224): i

Όσοι δεν το πιστεύεται μπορείτε να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτά τα ολίγα από εμάς για εσάς……..

 

 

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com