Main Menu

Ύποπτα δέματα στους δίδυμους ουρανοξύστες του Time Warner Center στη Νέα Υόρκη, στα σπίτια των Ομπάμα, των Κλίντον & τον Λευκό Οίκο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε εκκένωση του εμπορικού κέντρου Time Warner Center στο κέντρο της Νέας Υόρκης προχώρησε η αστυνομία, ύστερα από αναφορές για ύποπτο δέμα που βρέθηκε σε έναν από τους δύο ουρανοξύστες του κέντρου.

Στους ουρανοξύστες στεγάζονται εκτός των άλλων τα γραφεία του CNN.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε ότι ένα ύποπτο δέμα βρέθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 10 το πρωί, τοπική ώρα.

Επίσης οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στην κατοικία του πρώην προέδρου

Ενώ εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε πριν από λίγο κοντά στο σπίτι όπου διαμένουν ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του Χίλαρι, σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters.

Λίγη ώρα αργότερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι άλλο ένα ύποπτο που είχε σταλεί & στον Λευκό Οίκο, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Ουάσιγκτον.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Reuters ο εκρηκτικός μηχανισμός που βρέθηκε στην αλληλογραφία του ζεύγους, είναι παρόμοιος με εκείνον που εντόπισαν αστυνομικοί στο γραμματοκιβώτιο έξω από το σπίτι του επενδυτή Τζορτζ Σόρος στη Νέα Υόρκη.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την υπόθεση και ο Λευκός Οίκος, χαρακτηρίζει τα περιστατικά ως «σοβαρή απειλή», όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC επικαλούμενο έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο της προεδρίας.

Σε δήλωσή του ο Λευκός Οίκος καταδικάζει «τις βίαιες επιθέσεις που επιχειρήθηκαν» εναντίον του Ομπάμα, των Κλίντον και άλλων δημοσίων προσώπων. Αποκαλεί τις ενέργειες αυτές «ποταπές» και αναφέρει πως οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στον μέγιστο βαθμό σύμφωνα με τον νόμο.

Κατά τη διάρκεια του συνήθους ελέγχου τα δέματα αυτά κρίθηκαν «ύποπτα» καθώς θεωρήθηκε ότι θα μπορούσαν να περιέχουν εκρηκτικούς μηχανισμούς. «Οι παραλήπτες δεν τα έλαβαν, ούτε υπήρξε κίνδυνος να τα λάβουν», πρόσθεσε η Μυστική Υπηρεσία, σημειώνοντας ότι διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση .

Η αστυνομία της Τσαπάκουα, του προαστίου όπου βρίσκεται το σπίτι του ζεύγους Κλίντον, ανέφερε ότι οι τοπικές αρχές βοηθούν το FBI, τη Μυστική Υπηρεσία και τις αστυνομικές αρχές της κομητείας Γουστσέστερ στην έρευνά τους για το δέμα που στάλθηκε στην πρώην υπουργό.

«Το ζήτημα διερευνάται από τις ομοσπονδιακές αρχές», τόνισε, παραπέμποντας για περισσότερες διευκρινίσεις στο FBI.

 

 

Πηγή: kathimerini.com

 

OmegaNbc.com

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com