Main Menu

Χιμάρα: Οι Αλβανοί κόβουν το ρεύμα στους πολίτες όχι στους ολιγάρχες

 

Οι πολίτες της Χιμάρας διαμαρτύρονται στην κυβέρνηση του Έντι Ράμα για σκόπιμη διακοπή της ηλεκτρικής ενέργειας σε πολίτες με ελληνική ιθαγένεια, σημειώνει ο Σταυρί Μάρκο.

Ο ίδιος τονίζει ότι πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο κατά της ελληνικής μειονότητας και σημειώνει ότι ενώ το θέμα είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό η Ελλάδα είναι απούσα.

«Προσέξτε, κόβουν την γραμμή ηλεκτρικής ενέργειας Χιμάρα- Δρυμάδες, όχι στους ολιγάρχες αλλά μόνο για τους πολίτες με ελληνική ταυτότητα. Αυτό γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια. Αυτή η γραμμή έχει πληρωθεί από τους φόρους μας και από την ΕΕ και δεν έχουμε φως. Η κατάσταση είναι φριχτή, την κατάσταση την δημιουργεί σκόπιμα το διεφθαρμένο σύστημα».

«Εγώ είμαι εδώ στο βίντεο, ο Σταυρί στα αλβανικά, που τους τραβάω βίντεο τους εργάτες του KESH, που μας κόβουνε το ρεύμα. Τους ζητάω λογαριασμό ‘γιατί μας κόβετε το ρεύμα εδώ και τέσσερα χρόνια; Το κόβετε για εμάς τους Χιμαριώτες Έλληνες , ενώ για τους ολιγάρχεςς και την αλβανική μαφία δεν το κόβετε…»

Οι διακοπές ρεύματος στην Αλβανία είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, όμως στις ελληνικές περιοχές το φαινόμενο αυτό είναι συχνότερο και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

 

Πηγή: echedoros-a.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com