Main Menu

Το Ιράν και η Κίνα συνεχίζουν τις τραπεζικές συναλλαγές

 

“Το Ιράν και η Κίνα θα ξαναρχίσουν τις κοινές τους τραπεζικές σχέσεις από σήμερα”, δήλωσε την Δευτέρα ο αναπληρωτής επικεφαλής και ομιλητής του Κοινού Εμπορικού Επιμελητηρίου Ιράν-Κίνας Majid-Reza Hariri , ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim.

“Χρειαζόμασταν ένα νέο σχέδιο για τις τραπεζικές μας σχέσεις με την Κίνα, μετά τον νέο κύκλο των αμερικανικών κυρώσεων που επιβλήθηκαν στις 4 Νοεμβρίου, οι οποίες επηρέασαν τους δεσμούς μας”, δήλωσε, “το ζήτημα επιλύεται τώρα και οι οικονομικές συναλλαγές γίνονται σήμερα λειτουργικές μέσω της τράπεζας Kunlun της Κίνας , ως η μόνη τράπεζα που λειτουργεί μεταξύ του Ιράν και της Κίνας. “

“Το Ιράν εισάγει εμπορεύματα άξιας ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων το μήνα από την Κίνα, αλλά αντιμετωπίσαμε σοβαρές δυσκολίες κατά τους τελευταίους δύο μήνες στις τραπεζικές συναλλαγές μας με τη χώρα και υπάρχουν δύο δισεκατομμύρια δολάρια συσσωρευμένης ζήτησης, επί του παρόντος”, ανέφερε.

“Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί εντός δέκα εργάσιμων ημερών και η αμοιβαία τραπεζική μας σχέση θα συνεχιστεί όπως στην εποχή πριν από την επιβολή κυρώσεων”, δήλωσε βεβαιώνοντας για αυτό.

 

 

Με πληροφορίες από ΜΜΕ του Ιράν & της Κίνας.

 

 

Επιμέλεια – Μετάφραση: OmegaNbc.com

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com