Main Menu

Ο Στρατός των ΗΠΑ εξέδωσε προσχέδιο για τα Νέας Γενιάς Όπλα Ομάδας των 6,8mm

 

Την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018, η Διοίκηση Συμβάσεων του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ) στο Νιου Τζέρσι, εξέδωσε, για λογαριασμό της Διαχείρισης Έργων Οπλών Στρατιωτών (PM SW), το πρωτότυπο προσχέδιο ευκαιριών (PON) για τα Νέας Γενιάς Όπλα Ομάδας (NGSW) με το πρωτοποριακό διαμέτρημα φυσιγγιού 6,8 χιλιοστών.

Ο γενικός στόχος του PM SW αναφέρεται ως: “Να διασφαλίζει ότι οι στρατιώτες στο πεδίο μάχης έχουν υπέρτερες δυνατότητες στα ατομικά και ομαδικά όπλα.”

Τα δύο διαφορετικά άλλα συσχετιζόμενα προγράμματα όπλων πεζικού μέσα στο τελευταίο προσχέδιο PON, που εμπίπτουν στη Διαχείριση Έργων Ατομικών Όπλων (PM IW) η οποία είναι τμήμα του PM SW, είναι τα έργα NGSW-R και NGSW-AR. Το NGSW προβλέπεται να αντικαταστήσει τις σειρές των πανταχού παρόντων όπλων M4, ενώ το NGSW-AR τελικά θα αντικαταστήσει το Αυτόματο Όπλο Ομάδας (SAW) M249 στο ρόλο του “οπλίτη αυτομάτου όπλου” (automatic rifleman) για τις Ταξιαρχίες Ομάδων Μάχης του Στρατού των ΗΠΑ.

Τα πρωτότυπα όπλα του προγράμματος NGSW αναμένεται να είναι έτοιμα για δομικές μέχρι το τέλος του 2019 ή στις αρχές του 2020, με το όπλο να δοκιμάζεται στο πεδίο από το 2021.

Miko Vranic

 

 

Πηγή: Απόδοση/Μετάφραση από το “Janes.com” για την proelasi.org

 

OmegaNbc.com

 

*Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου παραγωγής https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com