Main Menu

Ο διοικητής με τα πλαστά πτυχία… μετατέθηκε και πληρώνεται κανονικά! – Συλλαμβάνουν όμως γιαγιάδες 90 χρονών που πουλάνε τερλίκια & χόρτα

 

Τι κι αν είχε πλαστά πτυχία; Αυτό δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά από το κράτος!

Ο πρώην διοικητής του Nοσοκομείου Νίκαιας με τα πλαστά πτυχία σύμφωνα με νέα καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) όχι μόνο δεν έχει παραπεμφθεί σε Πειθαρχικό Συμβούλιο και στην Εισαγγελία για τους πλαστούς τίτλους και τη σύμβαση με το κυλικείο στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας αλλά συνεχίζει να πληρώνεται από το κράτος ως εργαζόμενος στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, που επικαλείται έγγραφο του Θριάσιου, ο διοικητής με τα πλαστά πτυχία εγγράφηκε ξανά στο δυναμικό του Θριάσιου ως υπάλληλος Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Διοικητικού – Λογιστικού. «Ο κ. Μπούτος λαμβάνει αναρρωτικές άδειες από το Θριάσιο και πληρώνεται κανονικότητα από το Ελληνικό Δημόσιο και απολαμβάνει υπηρεσιακή ασυλία από την κυβέρνηση», σημειώνει η ΠΟΕΔΗΝ.

Προσθέτει, επίσης, ότι «λόγω πλαστών πτυχίων με βάση το ν. 3528/2007 άρθρο 20 και το ν. 4305/2014, θα έπρεπε να ανακληθεί ο διορισμός του κ. Μπούτου από το Διοικητικό Συμβούλιο του νοσοκομείου και τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια και να αποσταλεί ο φάκελός του στην εισαγγελέα.

Οπως συνέβη με τις καθαρίστριες, τους νοσηλευτές που προσκόμισαν πλαστά πτυχία».

Συλλαμβάνουν όμως γιαγιάδες 90 χρονών που πουλάνε τερλίκια & χόρτα

 

 

 

Πηγή: dailypost.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)