Main Menu

Μεταναστευτικό: Έφη Εριφύλη Γιαννακά, Δημοτική Σύμβουλος Λέσβου – Καταπέλτης! Ακούστε με προσοχή Βίντεο

 

Επιτρέψτε μας πριν την παράθεση του βίντεο με την Κυρία Γιαννακά, να καταθέσουμε μερικές από τις σκέψης μας για το θέμα ευκαιρίας δωθήσεις.

Κατά την άποψη μας λοιπόν, θα έπρεπε άπαντες (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, απλός κόσμος), να ρωτούν την κυβέρνηση, την κάθε κυβέρνηση: “Εμείς σαν χώρα, έχουμε κάποιο όριο; Ποιο είναι αυτό; Ποσοτικοποιείστε το, σε σχέση με τον πληθυσμό και τους ήδη υπάρχοντες μετανάστες, που έχουν εισρεύσει λαθραία. Στις πόσες χιλιάδες λαθρομετανάστες, θεωρείτε ότι πρέπει να αλλάξετε πολιτική; Ποιο το χρονικό όριο για την επιστροφή στην χώρα τους; 

Κύριοι κυβερνώντες δεν είχατε, δεν έχετε, καμία καθαρή εξουσιοδότηση από τον Ελληνικό λαό, από τον οποίο εκλέγεσθαι και τον οποίο υποχρεούσθε να υπηρετείτε, σύμφωνα με τις επιθυμίες του, δεν έχετε Κύριοι κυβερνώντες, καμία καθαρή εξουσιοδότηση για αλλαγή, αλλοίωση, μικρή, μερική, η ολική της κοινωνικής σύνθεσης και δομής της χωράς, καμία καθαρή εξουσιοδότηση, για την διατάραξη των ηθών και των εθίμων της χώρας, καμία καθαρή εξουσιοδότηση, για την δημογραφική αλλοίωση της χώρας, καμία απολύτως, οι μόνοι που μπορούν να το αποφασίσουν αυτό, είναι ΜΟΝΟ οι Έλληνες πολίτες και ουδείς άλλος, καμία ΜΚΟ, κανένα πολιτικό κόμμα, κανένας δημόσιος υπάλληλος, κανένας αιρετός και για κανέναν λόγο, έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες κύριοι…… και όχι αλλιώς, όχι όπως σας εξυπηρετεί…… 

Αλήθεια έχουμε δημοκρατία; από πότε; Γιατί αυτό που έχουμε μοιάζει με τύπου δημοκρατία….. όπως λέμε αυτό το τυρί είναι τύπου φέτα, αλλά όχι φέτα κύριοι όχι φέτα…………

Εύγε Κυρία Γιαννακά……. αν και για τα αυτονόητα, δεν θα έπρεπε να λέμε εύγε, αλλά εκεί καταντήσαμε.

Έφη Εριφύλη Γιαννακά, Δημοτική Σύμβουλος Λέσβου Ακούστε με προσοχή το Βίντεο που ακολουθεί

Πραγματικά με έχετε συγκινήσει όλοι με τα καλά και ένθερμα λόγια σας και την απερίγραπτη ενθάρρυνση που μου δίνετε!! Το βίντεο είναι για όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν στο δημοτικό συμβούλιο και ζητάνε να ακούσουν την τοποθέτησή μου! Κυρίως όμως τοποθέτηση δική σας…γιατί αυτό υποσχέθηκα να κάνω ως αιρετή..να ακούω, να σέβομαι και να μεταφέρω τις απόψεις των συμπολιτών μου, τις δικές σας απόψεις!!! Τη δική σας ΦΩΝΗ!!!!

Posted by Efi Erifili Giannaka on Wednesday, November 27, 2019

 

Μικρή χώρα η Ελλάδα και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας κύριοι και κυρίες, του καθοδηγούμενου συστημικού “προοδευτισμού” αριστερού & δεξιού, αυτό σημειώστε το, κάτι έχει αλλάξει, αλλά όταν το καταλάβετε ίσως να είναι αργά, έχει ξεκινήσει ένα ρεύμα, που δύσκολα ανακόπτεται παρ’ όλες τις προσπάθειες ορισμένων.

Να σας θυμίσουμε εδώ μιας και αναφερθήκαμε και στις ΜΚΟ ένα άρθρο μας πριν μερικούς μήνες για το θέμα με τίτλο: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΥΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποσπάσματα του άρθρου:

“Κατά τη διάρκεια ερευνών σχετικά με τις ΜΚΟ που εργάζονται στα ελληνικά νησιά η ακτιβίστρια, συγγραφέας & δημοσιογράφος Lauren Southern έχει καταγράψει οπτικοακουστικά την Ariel Ricker εκτελεστικό διευθυντή εξωτερικού μιας ΜΚΟ της Advocates Abroad που παραδέχτηκε ανήθικες και παράνομες πρακτικές.”

“Στις αναρτήσεις που καταγράφηκαν στην κασέτα, η Ariel Ricker αποκαλύπτει, ότι η οργάνωσή της έχει ξοδέψει χρόνο για τη σύνταξη και τη μελέτη των συνεντεύξεων ασύλου και τη χρησιμοποίηση τους για την παραγωγή αποθεμάτων απαντήσεων, σε βασικές ερωτήσεις που χρησιμοποιούνται στις συνεντεύξεις των αιτούντων άσυλο .”

“Ίσως το πιο ανησυχητικό είναι η παραδοχή της Ariel Ricker ότι οι υποστηρικτές του εξωτερικού, διδάσκουν τους αιτούντες να προσποιούνται ότι φωνάζουν, καταρρέουν ή ζητούν ένα διάλειμμα για να φαίνονται πιο συμπαθητικοί.
“Τους λέω ότι για να πάρουν το άσυλο, πρέπει να “παίξουν” καλά το ρόλο τους στην συνέντευξη”.”

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com