Main Menu

Οι έρευνες είναι για φόνο, σοβαρή σωματική βλάβη και άλλα

Η εισαγγελία της Ρώμης διέταξε έρευνα σε βάρος του Υπ. Υγείας της Ιταλίας για συγκάλυψη των επικίνδυνων παρενεργειών του εμβολίου Covid19!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το RTV αναφέρει ο Roberto Speranza, ο Ιταλός υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια των μέτρων για τον COVID-19, βρίσκεται υπό έρευνα από την Εισαγγελία της Ρώμης με βάση τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν ότι γνώριζε εξαρχής τους κινδύνους του εμβολιασμού κατά του COVID.

Η κατηγορία είναι ότι ο αρμόδιος υπουργός και ο επικεφαλής του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων (AIFA) εξέθεσαν εν γνώσει και εσκεμμένα τον ανυποψίαστο ιταλικό πληθυσμό σε αυτόν τον κίνδυνο.

Ο Roberto Speranza, υπουργός Υγείας της ιταλικής κυβέρνησης, ήταν υπεύθυνος για την εκστρατεία εμβολιασμού. Οι έρευνες είναι αποτέλεσμα καταγγελιών που σχετίζονται με τα λεγόμενα email της AIFA από τον Ιταλικό Οργανισμό Φαρμάκων. Υπό έρευνα βρίσκεται και ο πρώην διευθυντής της AIFA, Νικόλα Μαγκρίνι.

Η δημοσίευση αυτών των εσωτερικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκάλυψε ότι είχαν επίγνωση των κινδύνων του εμβολιασμού κατά του COVID από την αρχή. Η κατηγορία είναι ότι ο αρμόδιος υπουργός και ο επικεφαλής του Ιταλικού Οργανισμού Φαρμάκων εξέθεσαν εν γνώσει και εσκεμμένα τον ανυποψίαστο ιταλικό πληθυσμό σε αυτόν τον κίνδυνο, και ενθάρρυναν τους Ιταλούς να εμβολιαστούν.

Ο εμβολιασμός έγινε υποχρεωτικός ακόμη και για ορισμένες επαγγελματικές ομάδες. Κατά συνέπεια, πολλές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων και θανατηφόρων, ήρθαν στο φως. Οι έρευνες είναι για φόνο, σοβαρή σωματική βλάβη και άλλα, γιατί ο Roberto Speranza και ο Νικόλα Μαγκρίνι προφανώς έδωσαν οδηγίες στις τοπικές υγειονομικές αρχές, να αποκρύψουν τους θανάτους και τις σοβαρές παρενέργειες που σημειώθηκαν αμέσως μετά την έναρξη των εμβολιασμών, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η εκστρατεία εμβολιασμού και να καθησυχάσουν τους πολίτες για την ασφάλειά τους.

Ο αρμόδιος υπουργός και ο επικεφαλής της AIFA αναμένεται τώρα να λογοδοτήσουν για αυτές τις ενέργειες, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες από τα αστυνομικά σωματεία και την οικονομική αστυνομία, καθώς και από τον ιδιωτικό οργανισμό Listen to Me, που εκπροσωπεί 4.200 άτομα που έχουν υποστεί βλάβη από τα εμβόλια.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά απο καταγγελίες τον Μάιο του 2023 από τους Free Lawyers (ALI) τον ιδιωτικό οργανισμό Listen to Me, την Ένωση Συνδεδεμένων Υπεύθυνων Ασφαλείας (OSA Italy) με επικεφαλής τον Antonio Porto, τον εθνικό γενικό γραμματέα της αστυνομίας της OSA (που διαδέχθηκε την Επαρχιακή Γραμματεία LES Caserta), την Ένωση Δημοκρατικών Χρηματοδοτών και την πρώην Γερουσιαστή Laura Granato

Στην Ιταλία, αστυνομικοί και δάσκαλοι υποβλήθηκαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID.

Ενώ αλλάζει άρδην και η κατάσταση στις ΗΠΑ το νομοσχέδιο HB4243, το οποίο εισήχθη στις 29 Νοεμβρίου από τον εκπρόσωπο της πολιτείας του Ιλινόις, Jed Davis, τροποποιεί τον νόμο για το κλινικό εργαστήριο και την τράπεζα αίματος του Ιλινόις και θα απαιτεί να ελέγχουν το αίμα που δόθηκε αν υπάρχουν ενδείξεις εμβολίων COVID-19 και άλλων συστατικών mRNA , συμπεριλαμβανομένων των νανοσωματιδίων λιπιδίων και πρωτεΐνη ακίδας και απαιτεί από έναν αιμοδότη να αποκαλύπτει κατά τη διάρκεια κάθε διαδικασίας ελέγχου δότη εάν έχει λάβει εμβόλιο COVID-19 ή οποιοδήποτε άλλο εμβόλιο mRNA κατά τη διάρκεια της ζωής του, ενώ είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πολιτείες, ενώ η πολιτεία της Μοντάνα εισήγαγε νομοσχέδιο που καθιστά πλημμέλημα να δίνουν αίμα οι εμβολιασμένοι.

 

Έρευνα – Επιμέλεια – Μετάφραση – Σχολιασμός:  OmegaNbc.com

 

Πηγή: gospanews.net  –  english.scenarieconomici.it

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com , ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τα ανάλογα στοιχεία.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

*Το OmegaNbc.com  δεν υιοθετεί απόψεις αρθρογράφων σε άρθρα που δημοσιεύει και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέση του.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το  OmegaNbc.com  ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)