Main Menu

Η Αίγυπτος αγόρασε 32 επιπλέον κινεζικά UAV Pterodactyl-1D

 

Σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης, η Αίγυπτος, κατά την αεροπορική έκθεση Κίνα 2018 που έλαβε χωρά στην Ζουχάι, υπέγραψε σύμβαση με την κινεζική εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών Chengdu για την προμήθεια 32 αναβαθμισμένων μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAV) αναγνώρισης και κρούσης Pterodactyl-1D επιπρόσθετα με τα UAV Pterodactyl-1 που αγόρασε το 2018.

Το Chengdu Pterodactyl I, επίσης γνωστό και ως Wing Loong, ειναι ένα Μεσαίου Υψομέτρου Μεγάλης Αυτονομίας (MALE) μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) που αναπτύσσεται από την αεροπορική βιομηχανία Chengdu (CADI) στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.

Προορίζεται για χρήση ως μια εναέρια πλατφόρμα αναγνώρισης και επιτήρησης, το Pterodactyl I μπορεί να εξοπλιστεί με όπλα αέρος-επιφανείας για χρήση στο ρόλο του μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος μάχης (UCAV).

Σύμφωνα με το επίσημο εμπορικό υλικό που αποδεσμεύθηκε απο την CADI, το Pterodactyl μπορεί να μεταφέρει πυραυλους αέρος-επιφανείας BA-7, βόμβες με καθοδήγηση λειζερ YZ-212, βόμβες κατά προσωπικου YZ-102A και την μικροσκοπική καθοδηγούμενη βόμβα LS-6 των 50 κιλών.

Το αναβαθμισμένο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα αναγνώρισης Pterodactyl-1D διαφέρει από το βασικό μοντέλο στο μεγαλύτερο εκπέτασμα πτερύγων από τα 14 μέτρα στα 17,5 μέτρα, η ικανότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου έχει αυξηθεί από τα 100 στα 400 κιλά.

Έχει εγκατασταθεί ψηφιακό ραντάρ “συνθετικού” ανοίγματος κεραίας, το οποίο του επιτρέπει να λάβει εικόνες απο την επιφάνεια της γης και αντικείμενων επι αυτής, ανεξάρτητα απο τις μετεωρολογικές συνθήκες και το επίπεδο του φυσικού φωτισμού στο έδαφος, με λεπτομέρεια που συγκρίνεται με τις εναέριες φωτογραφίες, συγκεκριμένα το ανώτατο όριο πτήσης αυξάνεται στα 7000 μέτρα, το βεληνεκές των χρησιμοποιούμενων όπλων έχει διευρυνθεί με την αύξηση των σημείων ανάρτησης στα φτερά.

 

 

 

 

 

Πηγή: Απόδοση/Μετάφραση απο το ArmyRecognition.com για την proelasi.org.

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com