Main Menu

ΗΠΑ: Το MH-139 επιλέχθηκε ως ο αντικαταστάτης των UH-1N της USAF (Βίντεο)

 

Η εταιρεία Boeing θα παραδώσει το ελικόπτερο MH-139 και σχετικό εξοπλισμό για να αντικαταστήσει τα 40+ ετών ελικόπτερα UH-1N Huey που χρησιμοποιούνται για την προστασία των βάσεων βαλλιστικών πυραύλων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (ΗΠΑ).

Το πρόγραμμα που ανατέθηκε την 24η Σεπτεμβρίου 2018 κοστολογείται στα $2,4 δισεκατομμύρια για 84 ελικόπτερα, εκπαιδευτικές συσκευές και σχετικού εξοπλισμού υποστήριξης.

“Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ προς την ομάδα του MH-139,” δήλωσε ο Ντέιβιντ Κούπερσμιθ, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του τμήματος Κάθετης Ανύψωσης της Boeing. “Το MH-139 υπερβαίνει τις απαιτήσεις αποστολής, επίσης, είναι ιδανικό για τις μεταφορές υψηλών προσώπων (VIP) και προσφέρει στην Αεροπορία μέχρι $1 δισ. σε εξοικονόμηση χρημάτων από την προμήθεια και το κύκλο ζωής τους.”

Το MH-139 προέρχεται από το Leonardo AW139, το οποίο χρησιμοποιείται σε περισσότερες από 270 κυβερνήσεις, στρατούς και επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο. Η Leonardo θα συναρμολογήσει τα ελικόπτερα στο εργοστάσιο της στην βορειοανατολική Φιλαδέλφεια, με την Boeing να ενσωματώνει τα στρατιωτικών προδιαγραφών εξαρτήματα τους στις εγκαταστάσεις νοτίως της ίδιας πόλης.

Η σύμβαση περιλαμβάνει επίσης συστήματα λειτουργίας, συντήρησης και εκπαίδευσης και εξοπλισμό υποστήριξης για το ελικόπτερο MH-139.

“Είμαστε περήφανοι που θα προμηθεύσουμε την USAF με λύσεις σε ολόκληρο το οικοσύστημα των υπηρεσιών,” δήλωσε ο Εντ Νταλάνσκ, πρόεδρος του τμήματος Κρατικών Υπηρεσιών ΗΠΑ της Boeing Global Systems. “Με τις περισσότερες από 2 εκατομμύρια ώρες πτήσεις της πλατφόρμας AW-139 και τη εδραιωμένη ροή προμηθειών προσβλέπουμε στην εφαρμογή της τεχνογνωσίας μας για την εξοικονόμηση του κόστους καθώς θα υποστηρίζουμε την ετοιμότητα αποστολής.”

 

 

Πηγή: proelasi.org

 

OmegaNbc.com

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com