Main Menu

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΥΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ.

 

Μετά το οικονομικό ξεζούμισμα της Νότιας Ευρώπης από τη Γερμανία, η τελευταία δυσκολεύεται πλέον να διαθέσει τα προϊόντα της στο Νότο.

Ταυτόχρονα, οι δασμοί που επιβάλει ο Τράμπ δυσκολεύει επίσης τη διοχέτευση των γερμανικών προϊόντων στις ΗΠΑ. Η νέα αγορά λοιπόν που άνοιξε για τη Γερμανία είναι η Κίνα.

Για να ανοίξει όμως ο «δρόμος του μεταξιού» για τα γερμανικά συμφέροντα, απαραίτητη είναι η δίοδος μέσω της Βορείου Ελλάδος (Μακεδονία – Θράκη) προς το Αιγαίο, οπότε είτε μέσω της Τουρκίας είτε μέσω του Σουέζ, μπορεί να μεταφέρει τα προϊόντα της στην Κίνα.

Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί ξαφνικά αποφασίσθηκε να «λυθεί» το σκοπιανό με τη σύμφωνη γνώμη της εδώ γερμανόφιλης ελίτ, την οποία ουδόλως ενδιαφέρει η πατρίδα, αλλά οι νέες μπίζνες με τους γερμανούς και κινέζους ολιγάρχες. Και να ήταν μπίζνες παραγωγικές πάει στο διάβολο. Όμως οι δικοί μας κρατικοδίαιτοι ολιγάρχες βλέπουν όλη αυτή τη διαδικασία ως ευκαιρία για να εισπράττουν ανέξοδα ποσοστά, ξεπουλώντας την Ελλάδα και όλους εμάς που δίκην «προβάτων» απλά «βελάζουμε».

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν τώρα, γιατί Έλληνες και ξένοι ολιγάρχες χρεοκόπησαν ξαφνικά την Ελλάδα του ΑΑΑ και την έθεσαν με τη βία και τον εκφοβισμό στην εξαθλιωτική επιτροπεία των μνημονίων.

Αντιλαμβάνεστε γιατί τώρα ξαφνικά δήθεν ανακαλύφθηκε ο ορυκτός και ενεργειακός μας πλούτος, τώρα που μας χρεοκόπησαν και μας τα παίρνουν όλα έναντι μικρών ποσοστών, τα οποία φυσικά θα κατευθυνθούν προς τις τσέπες της κρατικοδίαιτης ολιγαρχίας.

Και όποιος ακόμα πιστεύει ότι θα μας επιτρέψουν να αναπτυχθούμε οικονομικά και να ανακτήσουμε την εθνική μας κυριαρχία, απλά είναι βλάκας.

Βλέπετε τι γίνεται στο Παρίσι, τι έγινε με τη Μ. Βρετανία και τι γίνεται με την άνοδο όλων των ευρωσκεπτικιστικών κομμάτων στην ΕΕ. Αντίθετα εμείς εδώ τρέχουμε πίσω από τις αριστερίστικες ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογενειοκρατία της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως τεκμηριώνει και ο έγκριτος οικονομολόγος Βασίλης Βιλιάρδος, ανάπτυξη στην Ελλάδα θα έρθει μόνο αφού χάσουμε όλοι τις ατομικές μας περιουσίες και γίνουμε Γουετεμάλα. Όμως η ανάπτυξη τότε δεν θα αφορά τον ζήτουλα λαό (όπως θα καταλήξει), αλλά τους έξυπνους ολιγάρχες που τον εκμεταλλεύονται.

Εμπρός λοιπόν για νέο ύπνο στους καναπέδες μας.

ΥΓ. Η ελληνική επικράτεια χρειάζεται τόσο στη Γερμανία, όσο και στις ΗΠΑ και γενικά στην παγκοσμιοποίηση, από τη Λάρισα και πάνω και νότια της Πελοποννήσου προς τη Μεσόγειο θάλασσα. Τα τμήματα αυτά της ελληνικής επικράτειας, μαζί με το Αιγαίο, λόγω Τουρκίας, κινδυνεύουν άμεσα.

 

Πέτρος Χασάπης

 

 

Πηγή: hassapis-peter.blogspot.com

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com