Main Menu

Αποκλειστικό: Αποδείξεις – Το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ χρηματίζει τους “αυθόρμητα” διαμαρτυρόμενους για τον Κάβανο (Φώτο)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μπρετ Κάβανο ορκίστηκε μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ το Σάββατο, μετά την επικύρωση του διορισμού του από τη βαθιά διχασμένη Γερουσία (50 ψήφοι υπέρ, 48 κατά), παρά τις καταγγελίες σε βάρος του για σεξουαλικές επιθέσεις, που οι Ρεπουμπλικάνοι απέρριψαν, μια διαδικασία κατά τη διάρκεια της οποίας γινόταν διαδήλωση έξω από το κτίριο, αλλά και εντός με την αστυνομία να επεμβαίνει και να συλλαμβάνει αρκετές δεκάδες συμμετέχοντες .

Ο Καβάνο κατηγορείται από τρεις γυναίκες για σεξουαλικές επιθέσεις.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Καβάνο ακολουθήθηκε από τρεις καταγγελίες γυναικών, που υποστήριξαν ότι ο δικαστής τις παρενόχλησε σεξουαλικά, προκαλώντας σάλο στις ΗΠΑ. Ο Καβάνο αρνείται και τις τρεις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα γεγονότα που εξιστορούν οι τρεις γυναίκες «δεν συνέβησαν ποτέ». Η πρώτη που μίλησε είνια η καθηγήτρια Ψυχολογίας, Κριστίν Μπλέιζι Φορντ. Ακολούθησαν οι Ντέμπορα Ραμίρεζ και η Τζούλι Σουέτνικ.

Οι καταγγελίες

Η Φορντ κατηγορεί τον υποψήφιο Ανώτατο Δικαστή ότι όταν πήγαιναν και οι δύο Λύκειο, πριν από 36 χρόνια, ο Μπρετ Κάβανο και ένας φίλος του της επιτέθηκαν κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς, ενώ ήταν «τελείως μεθυσμένοι». Ο Κάβανο την ακινητοποίησε κρατώντας την με τη βία πάνω σε ένα κρεβάτι, προτού επιχειρήσει να της βγάλει τα ρούχα. Της έκλεισε το στόμα με το χέρι για να την εμποδίσει να φωνάξει. Εκείνη κατάφερε τελικά να ξεφύγει και να τραπεί σε φυγή.

Η Ραμίρεζ, υποστηρίζει ότι ο Καβάνο της επιτέθηκε σε ένα πάρτι στο Πανεπιστήμιο του Γέιλ, όταν ήταν και οι δύο πρωτοετείς. Όπως υποστηρίζει, οι δυο τους με μία ομάδα φοιτητών έπαιζαν ένα παιχνίδι με ποτά, αυτή μέθυσε και τότε ο Καβάνο, γυμνός, έβαλε το πέος του στο πρόσωπο της.

Η Σούετνικ, που εργάστηκε στο Τμήμα Δικαιοσύνης και σε στο Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας, κατήγγειλε, λίγες μέρες μετά, ότι ο Καβάνο, μαζί με έναν πρώην συμμαθητή του, τον Μαρκ Τζατζ (που αναφέρεται και στην πρώτη καταγγελία), προσπαθούσαν τη δεκαετία του 1980 κατ εξακολούθηση να παρασύρουν έφηβα κορίτσια σε ομαδικούς βιασμούς, υπό την επήρρεια ουσιών που έριχναν στα ποτά τους.

Ο Καβάνο έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι τα γεγονότα αυτά δεν συνέβησαν ποτέ», ενώ επίσης κάνει λόγω για συνωμοσία εναντίον του λόγω της υποψηφιότητάς του. Μάλιστα, απαντώντας στην τρίτη καταγγελία υποστήριξε ότι αυτή προέρχεται «από τη ζώνη του λυκόφωτος»

Αντεπίθεση Τραμπ

Αντιδρώντας, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε:

«Δεν δίνεις σπίρτα στον εμπρηστή και δεν δίνεις την εξουσία σε έναν εξοργισμένο όχλο “αριστερών”», συνέχισε ο Τραμπ, επαναλαμβάνοντας λέξη προς λέξη μια ανάρτησή του στο Twitter. «Οι Δημοκρατικοί έχουν γίνει πολύ ακραίοι και πολύ επικίνδυνοι για να κυβερνήσουν», πρόσθεσε.

O κ. Τραμπ επιτέθηκε μάλιστα με νέα του ανάρτηση και εναντίον των ακτιβιστών που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν ενόψει της ψηφοφορίας, μιλώντας «για καμιά 200ριά άτομα οι περισσότεροι από τους οποίους είναι απλά περαστικοί» ενώ κατηγόρησε τα «Fake Νews Media», όπως τα χαρακτήρισε, ότι αποπειρώνται να εμφανίσουν μεγαλύτερη τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Αυτή είναι η ιστορία όπως έχει εξελιχθεί για τον Μπρετ Κάβανο αλλά……… εδώ υπάρχει ένα μεγάλο αλλά……

Από πότε η “εμπιστοσύνη” θεωρείτε επιχείρημα, η απόδειξη σε μια κατηγορία;;

Στελέχη των Δημοκρατικών αντικρούουν τις κατηγορίες εις βάρος τους (από τους ρεπουμπλικάνους & τον κ. Τραμπ ), ότι οργάνωσαν δηλαδή και διεύθυναν μια ψεύτικη κατηγορία εναντίων του Μπρετ Κάβανο όπως και τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας εναντίων του μόνο και μόνο για να αποσπάσουν πολιτικά οφέλη και μιλάνε για αληθινές καταγγελίες και αυθόρμητες εκδηλώσεις του λάου.

Επίσης δηλώνουν ότι τα περί βαθέως κράτους και εμπλοκή του ονόματος του Τζωρτζ Σόρος είναι γραφικές φανταστικές ιστορίες, απλά για να θολώσουν τα νερά.

Όλα καλά μέχρι εδώ, μόνο που θα λέγαμε χαριτολογώντας ότι “Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη” η ότι “Έσπασε ο διάολος το πόδι του” και κάποιος την έκανε την στραβή……. ίσως από υπερβολική σιγουριά.

Έτσι έφτασαν σε εμάς κάτι φωτογραφίες με μια “κυρία” διαμαρτυρόμενη έντονα και “αυθόρμητα” μέσα στην Γερουσία την ώρα που εκδικάζοντας η υπόθεση του Μπρετ Κάβανο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν την εν λόγω κυρία μετά την απομάκρυνση της από την αίθουσα, που επαναλαμβάνουμε διαμαρτύρονταν “αυθόρμητα”, να λαμβάνει χρήματα.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, ο άνθρωπος που της δίνει τα χρήματα, κρατάει έναν μεγάλο χοντρό φάκελο με “σημειώσεις” η και άλλα “πράγματα” προφανώς και έναν στύλο για να σημειώνει.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι, αυτός που πληρώνει για κάποιον λόγω, που εύκολα μπορούμε να φανταστούμε την εν λόγω κυρία, μήπως κρατάει σημειώσεις και για το ποιους πλήρωσε από τους “αυθόρμητα” διαμαρτυρόμενους για τον Μπρετ Κάβανο;;

Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι εάν πληρώθηκε ένας, ποιος αποκλείει να πληρώθηκαν περισσότεροι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση;;

Και μην μας πει κάποιος ότι τα λεφτά που παίρνει η κυρία έξω από την Γερουσία, επαναλαμβάνουμε έξω από την Γερουσία, λίγο μετά την απομάκρυνση της από αυτήν, είναι για το ποπ κορν που πούλαγε στην γωνία………………….

Κλείνοντας το άρθρο αυτό θα θέλαμε επίσης να ρωτήσουμε γιατί αυτές οι τρεις γυναίκες δεν κατήγγειλαν τα γεγονότα αυτά όταν έγιναν το 1980, η στην συνέχεια αργότερα και περίμεναν περίπου 40 χρόνια για να το κάνουν;;

Ακολουθούν οι επίμαχες φωτογραφίες:

Ο διορισμός του Κάβανο και η σημασία του

 

Επιμέλεια: OmegaNbc.com

 

OmegaNbc.com

 

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με  προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου παραγωγής  https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com