Main Menu

OmegaNbc προς Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Λυπόμαστε κύριοι, κρίμα……

 

Πριν λίγο καιρό έπεσε στην αντίληψη μας μια ιστορία που μας συγκίνησε, μια απλή καθημερινή ιστορία ενός παιδιού, για την οποία θα σας μιλήσουμε στην συνεχεία.

Η οικογένεια ενός νεαρού αγοριού από τη Νέα Υόρκη που διαγνώστηκε με σπάνιο καρκίνο του εγκεφάλου  και βρίσκεται σε τελικό στάδιο ζήτησε από μέλη του στρατού,  επιβολής του νόμου, αντιμετώπισης καταστροφών και από μέλη της πυροσβεστικής να στέλνουν διακριτικά σήματα – εμβλήματα των μονάδων τους.

Ο John Francis Hoague-Rivette, 11 ετών, διαγνώστηκε τον Μάιο με έναν όγκο Glioma βαθμού 3 στον εγκέφαλό του, αφού γνώρισε μήνες μυστηριωδών συμπτωμάτων, τα οποία άρχισαν με δυσκολία στο περπάτημα, την ομιλία και στην λήψη τροφής, σύντομα κλιμακώθηκαν σε επιληπτικές κρίσεις, σχεδόν ανά μια ώρα.

Ο προπάππους του John υπηρέτησε στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, ο παππούς του ήταν στο Πολεμικό Ναυτικό και πυροσβέστης, ο πατέρας και ο παππούς του ήταν πεζοναύτες και ο μπαμπάς του είναι αστυνομικός”, ενώ οι θείοι του υπηρετούσαν επίσης στην αεροπορία και είναι μέλη της τοπικής κοινότητας αντιμετώπισης καταστροφών και πυρκαγιών.

Μεγάλωσε σεβόμενος και θαυμάζοντας τα μέλη της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και του στρατού.

Καθώς συνεχίζει να αγωνίζεται με την αναπνοή του, την όρεξή του και τα επίπεδα του πόνου του, υπάρχει ένα πράγμα που η οικογένειά του λέει ότι του προσφέρει ειρήνη.

Έτσι μια καμπάνια που δημιουργήθηκε από τη θεία του John, ζήτησε διακριτικά σήματα – εμβλήματα διάφορων μονάδων, καθώς είναι στο μόνο πράγμα που φαίνεται να ανταποκρίνεται τελευταία, κρατά στα χέρια του τα διάφορα εμβλήματα και τα γράμματα που λαμβάνει καθημερινά και χαμογελάει το πρόσωπό του αυτές τις δύσκολες μέρες.

Ο John ονομάστηκε επίτιμος αρχηγός του τμήματος του Sheriff County της Ουάσινγκτον τον Ιούνιο και, ως εκ τούτου, έλαβε μια έκρηξη υποστήριξης από την τοπική τοπική υπηρεσία επιβολής του νόμου. Έκτοτε, οι πυροσβέστες, το EMS και τα μέλη του στρατού συνεργάστηκαν για να φτάσουν στον John όσο το δυνατόν περισσότερα διακριτικά σήματα – εμβλήματα διάφορων μονάδων

Πολλές μονάδες και υπηρεσίες από σχεδόν τις περισσότερες πολιτείες των ΗΠΑ έχουν στείλει διακριτικά σήματα και εμβλήματα, αλλά αυτή η κινητοποίηση δεν σταμάτησε εκεί, στην προσπάθεια αυτή συμμετέχουν πλέον, πάρα πολλά κράτη, σχεδόν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η Ρωσία , η Κίνα, η Συρία, η Αίγυπτος, το Ισραήλ, ο Λίβανος, χώρες από όλο των κόσμο, την Ασία, την Αφρική, την ήπειρο της Αμερικής, στέλνουν διακριτικά σήματα – εμβλήματα διάφορων μονάδων και υπηρεσιών τους.

Σε αυτή την προσπάθεια είπαμε και εμείς να συνεισφέρουμε ενημερώνοντας και ευαισθητοποιώντας κυριολεκτικά όποιον μπορούμε, ξεκινήσαμε όπως είναι φυσικό από το Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας αλλά και το Υπουργείο Άμυνας της Κύπρου, φυσικά δεν σταματήσαμε εκεί, ενημερώσαμε και άλλα υπουργεία από πολλές χώρες.

Σε αυτή την προσπάθεια φυσικά και δεν ήμασταν οι μόνοι, άλλα ούτε και οι πρώτοι που το έκαναν,  απλά θεωρήσαμε ότι μια επιπλέον όχληση θα βοηθούσε στο να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Εδώ και μερικές μέρες λοιπόν λαμβάνουμε απαντητικά μηνύματα που μας ειδοποιούσαν ότι έχουν σταλεί διακριτικά σήματα και εμβλήματα από πολλά κράτη, μέσα σε αυτές τις χώρες που απάντησαν στην όχληση μας, ήταν και η Κύπρος.

Μας έστειλαν λοιπόν το εξής μήνυμα, “Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Έχουμε στείλει και εμείς στον μικρό John. Ολόθερμες ευχές για καλή ανάρρωση!”

Μέχρι εδώ όλα καλά και όμορφα, η μέρες πέρναγαν και τα μηνύματα σταμάτησαν, αλλά εμείς κάθε μέρα κοιτάγαμε μήπως έχουμε κάποιο καινούργιο μήνυμα, κάποιο μήνυμα από κάπου που περιμέναμε να σταλεί οπωσδήποτε, ελπίζοντας ότι δεν είναι τόσο μα τόσο……….

 

Θα έχετε μαντέψει ήδη ότι, το μήνυμα που περιμέναμε να έρθει, ήταν από το Ελληνικό Υπουργείο Άμυνας, ακόμα περιμένουμε κύριοι του Υπουργείου, ξέρουμε ότι έχετε λάβει πολλά μηνύματα, emails η από διάφορα κοινωνικά δίκτυα, ξέρετε κάτι κύριοι του Ελληνικού Υπουργείου Άμυνας, τα emails και τα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, δεν υπάρχουν μόνο για να αυτοπροβάλετε ο εκάστοτε υπουργός, υπάρχουν και για να ενημερώνουν, αλλά και να αλληλεπιδρούν με τους πολίτες, εσείς προφανώς τα έχετε μόνο για τα μάτια του κόσμου…………..

Υποθέτουμε λοιπόν μιας και δεκάδες άλλα Υπουργεία άμυνας πολλών κρατών, έχουν απαντήσει, ότι εσείς απλά δεν έχετε κάνει καμιά απολύτως ενέργεια.

Δεν θα σας κόστιζε τίποτα απολύτως, θα χαρίζατε ένα χαμόγελο ακόμα σε ένα παιδί, για να μην υπολογίσουμε την όποια προβολή την μικρή η μεγάλη του Ελληνικού Υπουργείου Άμυνας, που μπορεί να μην είναι το ζητούμενο, αλλά θα υπήρχε ως παράπλευρη συνέπεια.

Εάν έχετε πρόβλημα για 50 ευρώ για την αγορά των εμβλημάτων και τα γραμματόσημα για την ταχυδρομική αποστολή τους, σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για να συνεισφέρουμε……….

Κρίμα……… άλλη μια φορά………. Κρίμα……….

Ας ελπίσουμε ότι απλά ενεργήσατε και ξεχάσατε να το γνωστοποιήσετε……….αλλά….. αλλά……

Anyone that wishes to send John coins, patches and pins can send them “Captain” John Francis Hoague-Rivette at PO Box 6, Whitehall, NY 12887.

 

Με πληροφορίες από:   foxnews.com

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)