Main Menu

Να απελαθεί μισό εκατομμύριο

Gatestone Institute: Να θυμίσει κάποιος στο Μητσοτάκη γιατί εξελέγη

 

Εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν το πρόσφατο δημοσίευμα του Gatestone Institute, το οποίο εστιάζει στο πρόβλημα της λαθρομεταναστεύσεως στη χώρα μας. Το Gatestone Institute είναι ένα συντηρητικό, φιλικά προσκείμενο προς την κυβέρνηση Τραμπ ίδρυμα, με μεγάλο κύρος στο Λευκό Οίκο, καθώς ο τ. Πρόεδρός του, Τζον Μπόλτον, είναι εδώ και ένα χρόνο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ελλάδα: Θυμίζοντας στη νέα κυβέρνηση γιατί εξελέγη

Ένα ψήφισμα, υιοθετημένο από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την 20η Σεπτεμβρίου, «αποτίοντας τιμή στα θύματα του κομμουνισμού, του ναζισμού και άλλων απολυταρχικών και αυταρχικών καθεστώτων», πέρασε με συντριπτική πλειοψηφία. Αυτό ήταν και το σωστό, δεδομένου ότι τα κομμουνιστικά καθεστώτα παγκοσμίως έχουν προκαλέσει το θάνατο σε πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους.
Παραδόξως, ωστόσο, μόνον ένας από τους 21 Έλληνες μέλη του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου – η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου – ψήφισε υπέρ αυτού του ψηφίσματος. Αυτό συνέβη παρά τις χιλιάδες απολειών και μαζικών καταστροφών που προκλήθηκαν από τον Ελληνικό Εμφύλιο Πόλεμο το 1945-1949 ανάμεσα στους κομμουνιστές και τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας.
Οι υπόλοιποι κεντροδεξιοί Έλληνες Ευρωβουλευτές, η παράταξη των οποίων, όχι μόνον κέρδισε τον Εμφύλιο Πόλεμο και έφερε τη δημοκρατία στη χώρα, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην εξουσία, έκαναν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όταν αντίκρυσαν ένα αντικομμουνιστικό ψήφισμα: ψήφισαν κατά του ψηφίσματος που θα έπρεπε να υποστηρίξουν.*
Η εξήγησή τους γι’ αυτό – ειρωνικό για ένα κεντροδεξιό κόμμα που μόλις κέρδισε τις εθνικές εκλογές – μοιάζει να είναι ένας φόβος απέναντι στην εξαιρετικά αριστερή κουλτούρα και την πολιτική του πολυπολιτισμού και των ανοικτών συνόρων, που ηττήθηκαν δημοκρατικά στις εκλογές αυτές.

Κλειδί της εκτέλεσης της λαϊκής εντολής η λαθρομετανάστευση

Αυτό δεν αποτελεί καλό σημάδι για τη νέα κυβέρνηση, η οποία πήρε την εντολή από τους ψηφοφόρους να επιλύσει πολλά από τα προβλήματα της χώρας, ανάμεσα στα οποία κλειδί αποτελεί η λαθρομετανάστευση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα (KONTRA NEWS) της 27ης Σεπτεμβρίου, ο Έλληνας Υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι η λαθρομετανάστευση «παίρνει διαστάσεις εθνικής κρίσεως και προβάλλει ως απειλή για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας».
Δύο μέρες αργότερα, στις 29 Σεπτεμβρίου, λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά στον καταυλισμό προσφύγων της Λέσβου, σκοτώνοντας μία γυναίκα.
Ο σκοπός της εμπρηστικής εξέγερσης – κατά την οποία οι διαδηλωτές επετέθησαν στους πυροσβέστες και στην Αστυνομία που έφθασαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά και φώναζαν: «Σκοτώστε τους Αστυνομικούς!» – ήταν να καταστρέψει το στρατόπεδο και να εκβιάσει την ελληνική κυβέρνηση να μεταφέρει τους κατοίκους του στην ηπειρωτική χώρα, όπου θα λάβουν επιδόματα και δωρεάν στέγαση.

Μέτρα για γέλια

Μετά από αυτό το περιστατικό εμπρησμού, η κυβέρνηση στην Αθήνα αποφάσισε να λάβει έκτακτα μέτρα, όπως η ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων μέσω θαλασσίων περιπολιών, η κατασκευή κέντρων κράτησης προ της απελάσεως, η αύξηση του αριθμού των απελάσεων προς «ασφαλείς χώρες», η μεταφορά 40.000 νομίμων μεταναστών σε πόλεις της Ελλάδος και η πρόσληψη επιπλέον προσωπικού για την εξέταση των χιλιάδων αιτήσεων ασύλου.
Τα έκτακτα μέτρα μοιάζουν για γέλια, ωστόσο, αν αναλογιστεί κανείς ότι 500 άνθρωποι εισέρχονται στην Ελλάδα ημερησίως και εκατομμύρια περισσότεροι αναμένουν να διαπλεύσουν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου.

Να απελαθεί μισό εκατομμύριο

Η αποκατάσταση της εσωτερικής ασφαλείας στην Ελλάδα θα απαιτούσε πολύ πιο δραστικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της απελάσεως περισσοτέρων από μισό εκατομμύριο λαθρομεταναστών. Αυτό θα εξέπεμπε το απαραίτητο μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους που επιδιώκουν να εισέλθουν στην Ελλάδα παρανόμως, ότι η επιδίωξή τους αυτή είναι μάταιη.

Επενδύουν μία εχθρική επίθεση με έναν μανδύα πολιτικής ορθότητος

Η απέλαση, ωστόσο, είναι μόνο το ένα μέρος της λύσεως του προβλήματος που πρέπει να επιλυθεί πιο ολιστικά. Η λαθρομετανάστευση προς την Ελλάδα δεν μπορεί να αποτραπεί, όσο οι αριστερές ελίτ και τα ΜΜΕ – με την σταθερή ώθηση από τη γειτονική Τουρκία – συνεχίζουν να επενδύουν αυτό που συνιστά μία εχθρική επίθεση με έναν μανδύα πολιτικής ορθότητος.
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το καθεστώς του ενισχύονται γεωπολιτικά όταν οσφραίνονται αδυναμία που προέρχεται από την Αθήνα. Η αδυναμία της νέας κυβέρνησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνίσταται στο φόβο του μην εξοργίσει την αριστερά.
Πρέπει κατ’ αρχάς επειγόντως να θυμίσει κάποιος στο Μητσοτάκη γιατί εξελέγη εις αντικατάστασιν του αριστερού προκατόχου του.
της Μαρίας Πολυζωίδου για το Gatestone Institute

* Σ.Σ.: Για την αποκατάσταση της αλήθειας, δύο ήταν οι Ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα της Ε.Ε. Εκτός από την κα Ασημακοπούλου ήταν και ο βουλευτής  της Ελληνικής Λύσης, κ. Εμμανουήλ Φράγκος. Οι δε βουλευτές που το καταψήφισαν ήσαν μόνο τέσσερις. Οι λοιποί είτε απείχαν είτε ψήφισαν λευκό.
 
 

 

 

Πηγή: righter.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com