Main Menu

Αποκλειστικό:

Μια ομάδα ερευνητών γιατρών στην Ιαπωνία επιβεβαίωσε ότι ο COVID19 υπήρχε στην Ιαπωνία τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2019. Τι συμβαίνει;;;

 

Η ομάδα των Ιαπώνων Ιατρών εξέτασε δείγματα αίματος ασθενών από πέρυσι για αντισώματα.
Μερικά από αυτά (ένα από τις 24.09.2019) βγήκαν θετικά για τον COVID19 αντισώματα.
Η τελευταία έρευνα Ιαπώνων γιατρών δείχνει ότι ο κοροναϊός COVID19 εμφανίστηκε σε ασθενείς στην Ιαπωνία τον περασμένο Αύγουστο
Με βάση τη δοκιμή παλαιότερων δειγμάτων. Ο Ιός ήταν στην Ιαπωνία τον Αύγουστο, αν όχι νωρίτερα.
Ξεχωριστή αναφορά ζευγαριού στην Ιαπωνία που είχε κολλήσει τον COVID19 πέρυσι στη Χαβάη.
Η τελευταία έρευνα των Ιαπώνων γιατρών δείχνει ότι εμφανίστηκαν στην Ιαπωνία  ασθενείς με COVID19 τον περασμένο Αύγουστο
Στις 5 Μαΐου, Ιάπωνας γιατρός με την ονομασία Junya Fukushima δημοσίευσε μια ερευνητική έκθεση στα κοινωνικά μέσα. Το ίδρυμα του πραγματοποίησε μια αναδρομική μελέτη χρησιμοποιώντας τα προηγούμενα δείγματα για να αποδείξει ότι ο νέος κοροναϊός COVID19 μπορεί να έχει αρχίσει να εμφανίζεται στην Ιαπωνία τον Αύγουστο του 2019.
Αυτό το συμπέρασμα της έρευνας μπορεί σχεδόν να ανατρέψει την προηγούμενη έκθεση έρευνας του Εθνικού Ινστιτούτου Λοιμωδών Νοσημάτων στην Ιαπωνία. Στις 30 Απριλίου, το Εθνικό Ινστιτούτο Λοιμωδών Νοσημάτων στην Ιαπωνία δήλωσε ότι ο ιός που εντοπίστηκε νωρίς στην Ιαπωνία σχετίζεται με την Κίνα, αλλά ο πρώτος γύρος της επιδημίας ελέγχθηκε γρήγορα τον Φεβρουάριο. Μετά τον Μάρτιο, ο ιός που επέστρεψε από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες πυροδότησε τον δεύτερο γύρο υψηλών επιδημιών στην Ιαπωνία.
Εάν η εξάπλωση του ιού μπορεί πραγματικά να επιστρέψει στον Αύγουστο του 2019, τότε όχι μόνο η Ιαπωνία, αλλά και η παγκόσμια πορεία επιδημίας μπορεί να ξαναγραφεί.
Ο Fukushima Jun είπε επίσης ότι στο μέλλον, πιο λεπτομερή αποτελέσματα έρευνας θα συγκεντρωθούν και θα ανακοινωθούν σε επαγγελματικά ακαδημαϊκά συνέδρια.
Η έκθεση του Junya Fukushima ονομάζεται «Διάδοση της Ελπίδας» και ελπίζει να δώσει νέα ελπίδα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Ισχυρίστηκε ότι ήταν εκπρόσωπος του ερευνητικού προγράμματος MS Task Force COVID19. Το έργο MS Task Force (συντομογραφία MSF) αποτελείται από περισσότερους από 100 Ιάπωνες γιατρούς. Πιστεύουν ότι η νέα επιδημία μπορεί να ήταν στην Ιαπωνία το φθινόπωρο του 2019 και  άρχισαν να διεξάγουν δοκιμές επαλήθευσης.
Σύμφωνα με τα πρότυπα του ιαπωνικού Υπουργείου Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας, οι γιατροί πραγματοποίησαν αναδρομική μελέτη χρησιμοποιώντας δείγματα ορού ασθενών από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Φεβρουάριο του 2020.
Με τα εγκριθέντα νέα κιτ ανίχνευσης αντισωμάτων IgG και IgM πιστοποιημένα από την Κρατική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων της Κίνας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ομάδα του Fukushima Junya κυκλοφόρησε την αναδρομική μελέτη αρκετών περιπτώσεων αποτελεσμάτων δοκιμών αντισωμάτων ως εξής:
2019 9/24 60 ετών θηλυκό δείγμα ορού IgG θετικό IgM αρνητικό
2020 3/17 IgG θετικό IgM αρνητικό  
2019 11/21 IgM αρνητικό IgG θετικό
2019 12/27 IgM θετικό IgG αρνητικό
2020 1/22 IgM αρνητικό IgG θετικό
Αυτά τα δείγματα τουλάχιστον αποδεικνύουν ότι στην Ιαπωνία, ασθενείς με αντισώματα COVID19 ήταν παρόντες τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.
Η ερευνητική έκθεση εξήγησε ότι το κατεψυγμένο δείγμα ορού στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, ήταν ασθενής με μακροχρόνιο άσθμα και άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα στις 20 Αυγούστου. Αυτή είναι η πρώτη θετική περίπτωση αντισωμάτων που έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.
Με βάση αυτό, η ερευνητική ομάδα πιστεύει ότι ο νέος κοροναϊός είχε αρχίσει να εμφανίζετε στην Ιαπωνία το αργότερο τον Αύγουστο του 2019 και η μόλυνση είναι πιθανό να εξαπλώθηκε σταδιακά το περασμένο φθινόπωρο. Το δεύτερο κύμα λοιμώξεων ξεκίνησε γύρω στο Μάρτιο του 2020.
Όσον αφορά τα ερευνητικά συμπεράσματα του Fukushima Junya και της ομάδας του, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο έγκυρο κανάλι επικοινωνίας και όλο το περιεχόμενο προέρχεται από την προσωπική κοινωνική πλατφόρμα των γιατρών.

 

 

Με πληροφορίες από: Ιαπωνικά και Κινεζικά ΜΜΕ

Έρευνα – Επιμέλεια – Μετάφραση:  OmegaNbc.com

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com , ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

*Το OmegaNbc.com  δεν υιοθετεί απόψεις αρθρογράφων σε άρθρα που δημοσιεύει και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέση του.
Δημοσιεύονται όλα για την δική σας ενημέρωση.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το  OmegaNbc.com  ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)