Main Menu

Αποκλειστικό

Επίσημα έγγραφα : Σε πανικό η Τουρκική κυβέρνηση, κυνηγάει να συλλάβει φαντάσματα στο twitter.

 

Σε πανικό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η τουρκική κυβέρνηση, ύστερα από τα απανωτά χτυπήματα του Συριακού Στρατού στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, με αποτέλεσμα κατεστραμμένα δεκάδες Τεθωρακισμένα οχήματα και άλλο στρατιωτικό υλικό καθώς και εγκαταστάσεις του Τουρκικού Στρατού.

Είναι τόσες πολλές οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα, που έχει κατακλυστεί το διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να έχει καταστραφεί τελείως η εικόνα του αήττητου τουρκικού στρατού, από μερικούς ταλαιπωρημένους εδώ και μια δεκαετία, χωρίς ιδιαίτερο σύγχρονο εξοπλισμό Σύριους στρατιώτες.

Έναν Συριακό στρατό που παρά το παρωχημένο των οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιεί, τα αξιοποιεί στο έπακρο.

Η τουρκική κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά, ότι ένας πόλεμος δεν κερδίζεται μόνο στα πεδία των μαχών, αλλά και στο επίπεδο των εντυπώσεων και της κοινής γνώμης.

Ο τουρκικός λαός και όχι μόνο, ύστερα από πολλές δεκαετίες υποβολής του στη προπαγάνδα των κυβερνήσεων του, έχει σχηματίσει την εντύπωση ενός μεγάλου αήττητου στρατού, αυτό το μύθευμα πλέον παραπαίει.

Αυτό που έκανε περισσότερο την Τουρκική κυβέρνηση να πανικοβληθεί, είναι οι φωτογραφίες νεκρών Τούρκων στρατιωτών σε άθλια κατάσταση, φωτογραφίες που σοκάρουν τον οποιονδήποτε,
ύστερα από αυτό αποφάσισε να αρχίσει ένα κυνήγι μαγισσών, βγάζοντας μια διαταγή με την οποία συγκεκριμένοι χρήστες λογαριασμών του twitter, να διαγράφουν από αυτό ύστερα από παρέμβαση της, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί, προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω, καταζητώντας τα φυσικά πρόσωπα πίσω από τους λογαριασμούς αυτούς, ώστε εάν εισέλθουν στην Τουρκία, να συλληφθούν και να δικαστούν για διακίνηση φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο, που δείχνουν το μέγεθος της στρατιώτης ήττας της στην περιοχή της Ιντλίμπ.

 

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πολύ καλά ότι κυνηγάνε “φαντάσματα” και “μάγισσες”, ενώ είναι απολύτως σίγουρο ότι η διακίνηση φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο, που δείχνουν το μέγεθος της στρατιώτης ήττας της στην περιοχή της Ιντλίμπ, δεν πρόκειται να σταματήσει, πρώτον γιατί είναι αλήθεια και δεύτερον γιατί οι λογαριασμοί που το κάνουν αυτό είναι εκατοντάδες και δεν είναι μόνο από την Συρία, αλλά είναι από όλο τον κόσμο, ΗΠΑ, Ευρώπη, Καναδά, Κίνα, Αφρική, επίσης είναι σίγουρο ότι το κάθε φυσικό πρόσωπο δεν διαθέτει έναν μόνο λογαριασμό στο twitter.

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε λοιπόν την Τουρκική κυβέρνηση, γνωρίζοντας πολύ καλά τι λέμε, ότι πολλοί από τους χρήστες που αναζητούν, για να τους συλλάβουν και να τους δικάσουν στην Τουρκία, τους ευχαριστούν θερμά, για το γέλιο που απλόχερα τους χάρισαν και τους διαβεβαιώνουν, πρώτον ότι δεν σκοπεύουν ποτέ να ταξιδέψουν σε ένα κράτος, με φασιστική κυβέρνηση και δεύτερον ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν, για να συνεχίσουν την ενημέρωση των Τούρκων πολιτών αλλά και όλου του κόσμου, για το τι συμβαίνει πραγματικά στην  Ιντλίμπ της Συρίας και τρίτον τους εύχονται καλή επιτυχία και καλό κυνήγι.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε για το όλο θέμα είναι ένα………..  good morning vietnam……

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά, τα εν λόγω επίσημα έγγραφα, που αποδεικνύουν την πρόθεση της Τουρκιάς, να βρει να συλλάβει και να δικάσει χρήστες του twitter, για διακίνηση φωτογραφιών και βίντεο στο διαδίκτυο, που δείχνουν το μέγεθος της στρατιώτης ήττας της στην περιοχή της Ιντλίμπ.

 

 

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com , ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com