Main Menu

Τουρκική ακταιωρός σε Ελληνικά χωρικά ύδατα και μεταξύ Σουνίου-Λαυρίου – Το Σκάϊ απέκρυψε το βίντεο “ως σύνηθες φαινόμενο”.

 

Ώρα 16:05, Σάββατο μεσημέρι 13/7 και οι Τουρκαλάδες, είπαν να περάσουν να πιουν έναν καφέ στο Σούνιο!

Από ιδιωτική θαλαμηγό ναυτικός, βιντεοσκοπεί ως έμπειρος θαλασσόλυκος, την τουρκική ακταιωρό που επόπτευε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τις στρατηγικές θέσεις του Ελληνικού Στρατού και Ναυτικού αλλά, το Ελληνικό Ναυτικό, είχε προφανώς την εντολή, να μην ενοχλεί τους Τούρκους, σε καμία αβλαβή διεύλευση και σε ελληνικά χωρικά ύδατα. Εάν οι μπολσεβίκοι, χαριεντίζονταν και υπέκυπταν στους εκβιασμούς των Τούρκων, μάλλον η παρούσα κυβέρνηση, μπορεί και να τους στείλει, ειδικό ραπόρτο φιλοξενίας στον Πειραιά.

Για τις λεπτομέρειες: Το τουρκικό σκάφος, έπλεε επιθετικά σε ελληνικά χωρικά ύδατα και μεταξύ Σούνιου-Λαυρίου. Πως και δεν βγήκαν για ψάρι ή τσίπουρο.

Ας το πάρει ο κ.Μητσοτάκης και ο κ.Παναγιωτόπουλος, ο νέος ΥΠΕΘΑ, κι ας το βάλουν στο αρχείο τους. Δηλώσεις και πομφόλυγες εθνικοφροσύνης πρέπει και να αποδεικνύονται έμπρακτα κύριε νέε υπουργέ, γιατί μετά αρχίζουν οι γραφικότητες του στυλ «πετώ στεφάνι στα ΊΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ.

Επίσης, σύμφωνα με τα μηνύματα κινητών τηλεφώνων, ο καμεραμάν-ναυτικός, απέστειλε το υλικό στον ΣΚΑΙ και από τον ΣΚΑΙ (ντέσκ ειδήσεων) έκριναν οι μπαρουτοκαπνισμένοι διευθυντάδες του γλυκού νερού που έχει μαζέψει εκεί ο Αλαφούζος  το συμβάν ως «σύνηθες φαινόμενο».

Ο διάλογος ναυτικού με τα λεβεντόπαιδα του ΣΚΑΙ

Πάντα τέτοια παιδιά.

Αν το παίξατε, ζητάμε ταπεινά συγγνώμη. Δώστε αύξηση στους λογοκριτές του τουρκοκάναλου. Αλλά είπαμε. Ο πατριωτισμός είναι ποινικό αδίκημα ενώ η τουρκοφροσύνη, αξία.

Του Στέφανου Χίου

Επιμέλεια: Γ.Γκ.

 

 

Πηγή: makeleio.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)