Main Menu

ΥΠΟΥΛΟ ΚΟΥΜΑΣΙ* Κυνηγήστε το Τρόλ….

 

Στην υπερδεκαετή διαδικτυακή ενασχόλησή μας με τον χώρο της Εθνικής Άμυνας έχουμε συναντήσει αρκετούς Τούρκους, με τους οποίους έχουμε «διασταυρώσει τα ξίφη μας» άλλοτε κόσμια και άλλοτε …λιγότερο κόσμια.

Ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε εντοπίσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έναν τόσο ύπουλο και επικίνδυνο λογαριασμό (βλ. φωτό), ο οποίος δήθεν κόπτεται για την «βελτίωση των Ελληνοτουρκικών σχέσων» ενώ στην πραγματικότητα έχει αναλάβει να μεταφέρει στο εσωτερικό της Τουρκίας διαστρεβλωμένες πληροφορίες, έχοντας ιδιαίτερη αδυναμία σε ανυπόληπτους ελληνικούς ιστότοπους και ηττοπαθή σχόλια του κάθε πικραμένου.

Καλούμε λοιπόν όσους διατηρούν λογαριασμό στο Twitter σε μαζική «Αναφορά» (report) και εν συνεχεία αποκλεισμό του.

Θυμίζουμε ότι το 2009 αποκαλύφθηκε επισήμως ότι το τουρκικό Γενικό Επιτελείο δημιούργησε και διαχειριζόταν 42 ιστοσελίδες στο πλαίσιο Ψυχολογικών Επιχειρήσεων, μεταξύ των οποίων την www.cameria.org (Τσαμουριά) και την www.greekmurderers.net, μακράν την πιο ανθελληνική ιστοσελίδα που έχει εμφανιστεί ποτέ στο Διαδίκτυο, με πολυετή λειτουργία, τακτική ανανέωση και ψευδοεπιστημονικό προφίλ.

Σημειωτέον ότι η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ διεξάγεται από πηγή με ψεύτικη ταυτότητα η οποία παρουσιάζεται από ουδέτερη ως φιλική ενώ στη πραγματικότητα είναι εχθρική. Αποτελεί την πιο ακραία μορφή προπαγάνδας, εκμεταλλεύεται τυχόν αδυναμίες στο στρατόπεδο του αντιπάλου και χρησιμοποιεί συχνά μέσα όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων, φημών, πλαστογραφία κλπ.

*Κουμάσι < μεσαιωνική ελληνική κουμάσι(ν) / κουμάσιον < τουρκική kumaş = κομμάτι υφάσματος, κουρέλι, μεταφορικά: ο τιποτένιος, ο φαύλος.

 

 

 

Πηγή: eamynagr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com