Main Menu

Συνέδριο του ‘Ουράνιου Τόξου’ στο Ξυνό Νερό της Φλώρινας – Ο αλυτρωτισμός σε όλο το μεγαλείο του….. είπε κανείς κάτι;;;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εθνική και γλωσσική διαφορετικότητα, φορείς ανάπτυξης και όχι διακρίσεων.  Αναγνώριση της μειονότητας ως “μακεδονικής” των Σλάβων της Ελλάδας.

Εισαγωγή της σλαβικής γλώσσας ως “μακεδονικής” στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα, είναι τα μηνύματα στο Ξυνό Νερό της Φλώρινας κατά το 3ο Συνέδριο του Ουράνιου Τόξου, του κόμματος των Σλάβων στην Ελλάδα.

Το συνέδριο – γράφει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων –  σηματοδοτήθηκε με ένα μεγάλο πανό στα ελληνικά και στα σλαβικά,  που τοποθετήθηκε  στο κέντρο του χωριού Ξυνό Νερό, το οποίο οι Σλάβοι το αποκαλούν με σλαβική ονομασία.

Το πανό τράβηξε την προσοχή της ελληνικής αστυνομίας  που ζήτησε να αποσυρθεί το πανό, άλλα μέχρι το πρωί αυτό δεν έγινε.

Ωστόσο, η αστυνομία είχε καθήκον να σταματήσει τα αναγγελθέντα λεωφορεία με υποστηρικτές και μέλη του “νεοφασιστικού” κόμματος  «Χρυσή Αυγή», όπως σημειώνεται στο σλαβικό δημοσίευμα.

Στο συνέδριο των Σλάβων της Ελλάδας θα γίνει η ανάδειξη νέων ηγετών στο κόμμα τους. Φυσικά, η Συμφωνία των Πρεσπών θα είναι ένα αναπόφευκτο  θέμα.

Επισημαίνεται ότι η προεδρία του κόμματος στις 19 Αυγούστου αντιτάχθηκε σε κάθε αλλαγή του συνταγματικού ονόματος του κράτους των Σκοπίων. Αυτό είναι σημαίνει ότι είναι αντίθετοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά όχι κατά του διαλόγου μεταξύ των δύο χωρών.

Σήμερα, αυτή η θέση αναμένεται, επίσης,  να επιβεβαιωθεί, υπογραμμίζοντας την υποχρέωση των μελών να σέβονται τη θέση του κόμματος.

Αυτό ισχύει, ιδιαίτερα για τον Παύλε Βοσκόπουλος, ο οποίος δήλωσε επανειλημμένα ότι υποστηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

 

 

Σχόλιο του OmegaNbc.com: 

 “Κύριε” Τσίπρα, “Κύριε” Κοτζιά, τα αποτελέσματά της πολιτικής σας είναι αυτά……….

Οι ευθύνες σας τεράστιες.

Η συμφωνία των Πρεσπών είτε ήταν μια ανόητη πολιτική εκ μέρους σας στην καλύτερη περίπτωση, είτε ήταν μια προδοτική πολιτική εκ μέρους σας, επιβεβλημένη από ξένους παράγοντες, η δικιάς σας εμπνεύσεως στην χειρότερη περίπτωση.

Η απόδοση δικαιοσύνης είναι επιβεβλημένη σε κάθε περίπτωση…….

 

 

Πηγή: echedoros-a.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com