Main Menu

Πρωθυπουργός Βουλγαρίας: Ας ανταλλάξουμε από ένα λιμάνι δωρεάν

 

Ο πρωθυπουργός Μπορίσοφ προτείνει να ανταλλάξουν λιμένες η Βουλγαρία και η Ελλάδα

Σχόλιο από το OmegaNbc.com:

Δηλαδή τι μας λέτε Κυριε Μπορίσοφ όταν λέτε “και μάλιστα χωρίς πολέμους” ;;

 

Εάν δηλαδή δεν καρποφορήσει η πρόταση σας, στο μέλλον μπορεί να υπάρξει πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας;;

 

Είμαστε η δεν είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα δυο κράτη; Δεν θα αρκούσε λοιπόν ένας σύγχρονος οδικός άξονας για την εξυπηρέτηση και των δυο κρατών;;

 

Σε ποιο λιμάνι της Βουλγαρίας θα έχει η Ελλάδα πρόσβαση; Βάρνα ή Πύργος (Μπουργκάζ);

 

Σε ποιο λιμάνι της Ελλάδας θα έχει η Βουλγαρία πρόσβαση;

 

Από την «αλλαγή» των λιμανιών ποια θα είναι η οικονομική και διπλωματική ωφέλεια για την Ελλάδα;

 

Να φανταστούμε ότι έχετε ακόμα φαντασιακά κατάλοιπα περί Βουλγαρίας του Αιγαίου, που θέλετε να ικανοποιήσετε και μάλιστα χωρίς πολέμους και δωρεάν;;;

 


 

Η Βουλγαρία και η Ελλάδα πρέπει μα μοιράζουν τους πόρους τους για να χρησιμοποιήσουν τη Μαύρη Θάλασσα και τον Δούναβη και εμείς το Αιγαίο, είπε ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

Μιλώντας στους πρεσβευτές της Ελλάδας και των ΗΠΑ στη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας τόνισε ότι θα συζητηθεί η δυνατότητα κατασκευής δρόμου μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Ντιμίτροφγκραντ για τη σύνδεση της Μαύρης Θάλασσας και του Αιγαίου. Ας ανταλλάξουμε από ένα λιμάνι δωρεάν.

Η Ελλάδα θα έχει τη Μαύρη Θάλασσα και θα έχουμε το Αιγαίο και μάλιστα χωρίς πολέμους, με βάση μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία, εξήγησε ο Μπορίσοφ.

Τον Οκτώβριο, κατά την επίσκεψη του Πρόεδρου της Δημοκρατίας Ρούμεν Ράντεφ, στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, πρότεινε τη συμμετοχή της Βουλγαρίας στην ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

 

 

 

Πηγή: bnr.bg – infognomonpolitics.blogspot.com

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com