Main Menu

Πολιτικοί και δημοσιογράφοι…… Προβάλλουν αυτά που τους συμφέρουν;;;

 

Μήπως οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι ακούνε και προβάλλουν αυτά που τους συμφέρουν; Γιατί δεν έγραψαν τίποτα για την αναφορά Σαλβίνι στην κατοχή της Κύπρου

Η δικατορία των μετρίων και των εξωνυμένων, έχει επιβάλει στην Ελλάδα τα δικά της “πρέπει”. Γι’ αυτό πηγαίνουμε απ’ το κακό στο χειρότερο.

Για ένα διάστημα δαιμονοποίησαν τους αντιπάλους τους με τσιτάτα και χαρακτηρισμούς όπως “σαμαροβενιζέλοι”, “γερμανοτσολιάδες”, ¨μενουμευρωπέηδες” και άλλα τέτοια.

Μανούλες στην προπαγάνδα των κούτβηδων, έκαναν το άσπρο μαύρο και πήραν την εξουσία, βυθίζοντας την Ελλάδα ακόμα περισσότερο στην ανυποληψία και την “αγκαλιά” των δανειστών.
Για όσους αμφιβάλουν, ας ρίξουν μια ματιά στο χρέος, και σε καθαρή αξία και σε σχέση με το ΑΕΠ.

Η κατάσταση είναι χειρότερη από το 2015.

Ένας από τους τομείς που επέβαλαν την πιο άθλια ατζέντα τους οι κάθε είδους κουτβηδες αλλά και οι εξωνυμένοι του Σόρος, είναι το θέμα της λαθρομετανάστευσης, μέσω του οποίου προσπαθούν να οδηγήσουν στη μετάλλαξη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Θέλουν να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία στην Ελλάδα, συνοθύλευμα Ελλήνων και μουσουλμάνων από δεκάδες ξένες χώρες.

Γι’ αυτό, με τρόπο απολύτως φασιστικό, απαγόρευσαν τη χρήση της λέξης “λαθορμετανάστης” η οποία σαφώς δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο αλλά τον τρόπο με τον οποίο μπήκε σε μια χώρα.
Ένας από τους πολιτικούς που τους “χάλασε” τη σούπα στο θέμα αυτό, είναι ο Ματέο Σαλβίνι.
Δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογία του, όπως δεν με ενδιαφέρει η ιδεολογία του οποιουδήποτε πολιτικού ή πολίτη.

Με ενδιαφέρουν αυτά που λέει και πράττει.
Τα σωστά τα επικροτώ, τα λάθος τα κριτικάρω.

Εδώ λοιπόν ο Σαλβίνι, από την Μόσχα, όπου βρίσκεται, απευθυνόμενος στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, έκανε μια δήλωση, η οποία αφορά και την Κύπρο, για την οποία δεν είδαμε να λέει και να γράφει κανείς τίποτα, λες και δεν είναι το μείζον εθνικό μας θέμα η κατοχή της Κύπρου:

Είπε λοιπόν:
«Ας μην διανοηθούν να μας στείλουν επιτρόπους, τρόικες και μικρούς και μεγάλους ιδιοκτήτες», τόνισε ο κ. Σαλβίνι, ο οποίος δήλωσε βέβαιος ότι ο ιταλικός δημόσιος προϋπολογισμός θα εγκριθεί και από το ιταλικό κοινοβούλιο και θα τεθεί σε εφαρμογή.
Αναφερόμενος στις οικονομικές κυρώσεις που επέβαλε η Ε.Ε. στη Ρωσια, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη».

Συνεχίζοντας και αναφερομενος στην Τουρκία και στο Κυπριακό, πρόσθεσε:
«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

Γιατί δεν επικροτούν όλα τα ελληνικά κόμματα και τα ΜΜΕ τη συγκεκριμένη δήλωση του Σαλβίνι, που βοηθά το εθνικό μας θέμα;

Τι φοβούνται;

 

 

Πηγή: infognomonpolitics.blogspot.com

 

OmegaNbc.com

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com