Main Menu

Μας δουλεύει ο Έντι Ράμα; «Ποια Ευρώπη; Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία είναι φίλοι μας» – Ούτε 24 ώρες από το ευχαριστώ στην Ελλάδα δεν περάσαν

 

Ανανέωση: 2019-11-30 – 13:14′:12″

Προσοχή….. Ειδοποίηση από το OmegaNbc.com:  Διόρθωση αποκατάσταση ορθής είδησης

 

Το OmegaNbc εντόπισε λανθασμένες πληροφορίες σε αυτό το άρθρο που αναδημοσίευσε

Το OmegaNbc έχοντας την πεποίθηση, ότι η αποκατάσταση τις ορθότητας των ψευδών ειδήσεων, όπου αυτές εντοπίζονται, είναι σημαντικό κομμάτι όσων ασχολούνται, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με την ενημέρωση, οφείλει να ζητήσει συγνώμη για την αναπαραγωγή της παραπάνω είδησης, στο μέτρο που του αναλογεί.

Κατόπιν τούτου αποκαθιστούμε την ορθότητα αυτής με νέο άρθρο, αλλά διατηρώντας και το παλιό ανακριβές άρθρο, βάζοντας επισήμανση ότι άρθρο αυτό αποδείχθηκε ψευδές.

Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει πάντα τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

 

Το άρθρο με την ορθή είδηση βρίσκεται     εδώ

 


 

Σχόλιο από το OmegaNbc.com:

Ούτε 24 ώρες δεν περάσαν όταν γράφαμε στο άρθρο ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕΣ;  και σχολιαζαμε οτι :
…..” Ω ναι, είμαστε σίγουροι, σίγουροι…… δεν θα το ξεχάσουν οι Αλβανοί, ότι ανταποκριθήκαμε πρώτοι στην προσφορά βοήθειας, μετά τον καταστρεπτικό σεισμό στην Αλβανία, την επόμενη φορά, θα γκρεμίσουν αντί για δέκα σπίτια Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στην Χειμάρρα…… μόνο εννέα, από την “ευγνωμοσύνη” τους!!!”………..

 


 

Είναι ώρες δύσκολες για την Αλβανία. Η Ελλάδα συνδράμει από την πρώτη στιγμή. Βοήθεια προσφέρουν και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Κακό πράγμα να είναι κανείς αχάριστος και δυστυχώς, αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, ο Έντι Ράμα υπενθύμισε τον πραγματικό του χαρακτήρα.
Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, ο Έντι Ράμα μιλώντας στο «Open Show» είπε ότι επικοινώνησε με τον Τούρκο πρόεδρο, Ερντογάν, και του ζήτησε την πραγματοποίηση μιας διάσκεψης δωρητών από την Ανατολή και τη Δύση.

 

Δηλαδή, ο Έντι Ράμα ζήτησε από τον Ερντογάν να διοργανώσει μια διεθνή διάσκεψη για να υποστηριχτεί οικονομικά η σεισμόπληκτη Αλβανία.
Δεν το ζήτησε από την Ελλάδα, που είναι η ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων, χώρα μέλος του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προσέτρεξε πρώτη.
Από τον Τούρκο «νταβατζή» το ζήτησε. Σου λέει, θα κάνουμε μαζί ένα διεθνή έρανο, θα κρατήσουμε και ένα… ποσοστό από τις δωρεές. Τι; Δεν υπάρχει περίπτωση να σκέφτηκε κάτι τέτοιο ένας ενάρετος χαρακτήρας όπως ο Έντι Ράμα;
Στη συνέχεια και εδώ επίσης έδειξε ποιος πραγματικά είναι, ανέφερε επικριτικά ότι οι ευρωπαϊκές χώρες δεν έστειλαν μεγάλη βοήθεια, υποστηρίζοντας εκ νέου τον Ερντογάν, ο οποίος έστειλε κάποια βοήθεια;
Ακούσατε εσείς να στέλνουν οι Τούρκοι βοήθεια στην Αλβανία; Και αν ναι, ποια και πόση;
«Ευρώπη; Η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία είναι οι φίλοι μας που τρέχουν.
»Έχω απευθυνθεί τόσο στην Αυστραλία όσο και στο Ισραήλ.
»Μίλησα με τον Τούρκο πρόεδρο για την διοργάνωση μιας διάσκεψης χορηγών από τις χώρες τις Ανατολής και της Δύσης», είπε χαρακτηριστικά.
Αυτός ο αχάριστος είναι ο Έντι Ράμα.

 

Πηγή: tribune.gr – echedoros-a.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com