Main Menu

Η Ισπανία θα αναβαθμίσει 17 CH-47D Chinook στη διαμόρφωση CH-47F

 

Η εταιρεία Boeing θα αναβαθμίσει 17 ελικόπτερα CH-47D της Ισπανίας στη διαμόρφωση του μοντέλου F, προσθέτοντας χαρακτηριστικά όπως το ψηφιακό σύστημα αυτοματοποιημένου ελέγχου πτήσης, την αρχιτεκτονική κοινών συστημάτων ηλεκτρονικών βοηθημάτων πτήσης και εξελιγμένο σύστημα διακίνησης φορτίου ώστε να εναρμονιστεί ο στόλος της χώρας με αυτούς των υπόλοιπων χωρών.

Αυτη ειναι η πρώτη παραγγελία από πελάτη εκτός των Ηνωμένων Πολιτείων Αμερικής που κατατέθηκε μεσώ σύμβασης στην Boeing και τον Στρατό των ΗΠΑ και υπογράφηκε τον Ιούλιο. Η σύμβαση καλύπτει έξι νέα μοντέλα για τις ΗΠΑ και προαιρέσεις εως μέχρι 150 Chinook για τις ΗΠΑ και διεθνείς πελάτες. Οι παραδόσεις στην Ισπανία θα αρχίσουν το 2021.

“Το Chinook ειναι ένα πολύπλευρο ελικόπτερο που πετάει με οχτώ νατοϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ισπανίας,” δήλωσε ο Τσάκ Νταμπούντο, αντιπρόεδρος των μεταφορικών και γενικής χρήσης ελικοπτέρων και διευθυντής προγράμματος του H-47. “Με αυτήν την σύμβαση, τα πληρώματα των ισπανικών Chinook θα απολαύσουν τις υφιστάμενες τεχνολογίες και ικανότητες της πλατφόρμας, ενώ η χώρα παραλαμβάνει μια οικονομικά προσιτή αναβάθμιση που βασίζεται πάνω στην υφιστάμενη επένδυση των H-47”.

Το CH-47F ειναι ένα δικινητήριο, με στροφεία σε σειρά, ελικόπτερο μέσης μεταφορικής ικανότητας. Επιπρόσθετα με τον Στρατό και τις Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων των ΗΠΑ, τα Chinook ειναι σε υπηρεσία αυτή τη στιγμή ή υπό σύμβαση με 19 διεθνείς αμυντικές δυνάμεις. Μπορεί να πετάξει με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 175 μίλια ανά ώρα και να μεταφέρει φορτία άνω των 21000 λιβρών. Το 2017, η Boeing και ο Στρατός των ΗΠΑ ανακοίνωσαν την εξέλιξη του CH-47F Block II, το οποίο θα περιλαμβάνει νέους έλικες, επανασχεδιασμένο σύστημα καυσίμου, βελτιωμένο κιβώτιο μετάδοσης και δομικές βελτιώσεις στην άτρακτο.

 

 

 

 

Πηγή: proelasi.org

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com