Main Menu

Ηνωμένο Βασίλειο: Αποκλειστικό – Gay & trans σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα διδάσκονται σε πεντάχρονα με υποχρεωτική παρακολούθηση.

 

Ω ◊ Καλώς ήλθατε στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, παρακαλούμε πολύ βάλτε την ζώνη σας και καθίστε αναπαυτικά στην θέση σας.
Η πτήση μας θα είναι ενδιαφέρουσα, με αποκλειστικά καθοδική πορεία, μην ανησυχείτε για την πρόσκρουση τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.
Κατά την διάρκεια της πτήσης μπορείτε να δείτε τις ταινίες “Ζήτω η πρόοδος” και “Προοδευτικη εγκεφαλική παράκρουση”

Η βρετανική συντηρητική κυβέρνηση πρόκειται να ανακοινώσει σχέδια για την εισαγωγή μαθήματος για την ομοφυλοφιλία και το transgenderism για τους μαθητές δημοτικών σχολείων, παρά το επίσημο αίτημα κατά του νέου προγράμματος σπουδών, το οποία υπογράφουν  περισσότεροι από 100.000 πολίτες.

Η Sunday Times αναφέρει ότι το νέο πρόγραμμα σπουδών, έχει οριστικοποιηθεί μετά από εξάμηνη διαβούλευση με το Υπουργείο Παιδείας και θα εφαρμοστή στα σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου από το εκπαιδευτικό έτος 2020-21.

Το μάθημα αυτό θα διδαχθεί σε μαθητές, από την ηλικία των πέντε ετών και θα είναι παράνομο για τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά την παρακολούθηση του, πράγμα που σημαίνει ότι τα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα τα παρακολουθεί υποχρεωτικά κάθε μαθητής.

Ένα αίτημα προς στο κοινοβούλιο, που ζητάει την εξαίρεσης για τη διάρκεια της σχολικής εκπαίδευσης του παιδιού, του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, θα συζητηθεί στη Βουλή των Κοινοτήτων την Δευτέρα, αν και δεν αναμένεται να επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα για την εφαρμογή της νομοθεσίας.

Η πρόταση αντιμετώπισε αντίσταση από συντηρητικές κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων μερικών Μουσουλμάνων και Εβραίων. Σε επιστολή της η αντιπολίτευση και διακεκριμένοι ραβίνοι εξέφρασαν τους φόβους τους, ότι ορισμένοι γονείς θα προτιμήσουν να απομακρύνουν τα παιδιά τους από το εκπαιδευτικό σύστημα εντελώς, κάτι που τους επιτρέπεται να κάνουν, αντί να τα υποβάλλουν στο νέο πρόγραμμα σπουδών.

Οι ερωτήσεις που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των μη αξιολογούμενων μαθημάτων, όπως αναφέρονται στις τρέχουσες προτάσεις για το πρόγραμμα σπουδών, θα περιλαμβάνουν τα εξής: “Πότε είναι εντάξει να αφήσει κάποιος να με αγγίξει;” για παιδιά ηλικίας 3 ετών και “Γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί; Είναι εντάξει να είσαι διαφορετικός; ” σε ηλικία επτά ετών.

Στα 11, τα παιδιά θα συζητούν “Ποια είναι η διαφορά μεταξύ transvestite και trans-sexual;” και στα 16, θα τους μάθουν πώς θα αποκαλύψουν στον σεξουαλικό τους σύντροφο, αλλά και σε οικογένεια και φίλους, ότι είναι θετικοί στον ιό HIV.

Μεταξύ της διδακτέας ύλης για τα παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που εξετάζονται επί του παρόντος, σε μια κυρίως μουσουλμανικής σχολής στο Μπέρμιγχαμ, είναι το «Tango Makes Three», ένα βιβλίο για δύο ομοφυλόφιλους πιγκουίνους που “ανατρέφουν” ένα αυγό από άλλη οικογένεια και το «My Princess Boy», που εξυμνεί ένα σκουρόχρωμο παιδί, που αγαπά την Παρενδυσία (cross-dress), δηλαδή μία δράση κατά την οποία, ένα άτομο φοράει ρούχα και άλλα αξεσουάρ, που σχετίζονται κοινώς με το αντίθετο φύλο, σε μία συγκεκριμένη κοινωνία.

Οι άλλοι στόχοι του προγράμματος σπουδών είναι, η εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα που είναι πιο διαδεδομένα στη Βρετανία, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκαετιών, όπως ο ακρωτηριασμός των γυναικείων γεννητικών οργάνων, το sexting (πρόκειται για την ένωση 2 λέξεων, της λέξης sex και texting δηλαδή γράφω. Το sexting, είναι η ανταλλαγή ερωτικών μηνυμάτων και όταν λέμε μηνυμάτων εννοούμε, ολόκληρα “σεντόνια” , ενώ δεν αποκλείεται και ο διάλογος, ανάμεσα σε 2 ανθρώπους και έχει σαν άμεση συνέπεια τον σεξουαλικό ερεθισμό τους), το revenge porn δηλαδή την διακίνηση άσεμνων φωτογραφιών και βίντεο για λόγους εκδίκησης η σεξουαλικής παρενόχλησης, και η δυνητική ανισορροπία της ισχύος μεταξύ των φύλων στις σχέσεις.

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)