Main Menu

Εκτέλεση Κατσίφα: Την Ελλάδα δείχνει τώρα η Αλβανία…. “Λάβαμε τηλεφώνημα και τότε μόνο…” Οφειλόμενες απαντήσεις τώρα…

 

crashonline.gr

Αναπάντεχη τροπή παίρνει η υπόθεση εκτέλεσης του Κωσταντίνου Κατσίφα, μετά τους τελευταίους ισχυρισμούς της Αλβανικής πλευράς που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Τρεις μήνες μετά το τραγικό συμβάν, η Αλβανία, δεν έχει εκδώσει επίσημο πόρισμα για τα αίτια θανάτου του Ελληνα Κωνσταντίνου Κατσίφα που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων της γειτονικής χώρας στις 28 Οκτωβρίου 2018. Ωστόσο, η Αλβανική πλευρά, διατείνεται ότι έστειλε τις ειδικές δυνάμεις μόνο αφότου έλαβε τηλεφώνημα από την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost, η αλβανική πλευρά υποστηρίζει ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να σκοτώσουν τον Κατσίφα, ή να δημιουργήσουν τέτοιας έκτασης επεισόδιο. Τον Κατσίφα τον γνωρίζανε, δεν θα σκότωνε, θα τον αφήνανε να ξεθυμάνει. Το πολύ-πολύ, ισχυρίζονται, να τον συνελάμβανε ο αστυνομικός διοικητής Αργυροκάστρου και να τον έθεταν υπό κράτηση εκεί για είκοσι ημέρες.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίζονται ότι υποχρεώθηκαν να στείλουν τις ειδικές δυνάμεις, μόνον αφού δέχθηκαν τηλεφώνημα από την ελληνική πλευρά! Ένα τηλεφώνημα που είχε ως αποδέκτη το αλβανικό υπουργείο Εσωτερικών για συνδρομή και προστασία των παρευρισκομένων επισήμων και μη από Έλληνα ομογενή «τρομοκράτη». Το υπουργείο, στο οποίο υπάγονται οι ειδικές δυνάμεις, κάλεσε τον Αλβανό πρωθυπουργό για να λάβει έγκριση, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην ικανοποιήσει το αίτημα.

Να σημειωθεί ότι την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου κλιμάκιο της πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, επίσημοι από την Ελλάδα, καταφθάνουν σε Κλεισούρα και Βουλιαράτες για εκκλησιασμό, κατάθεση στεφάνων και εκφώνηση λόγων, ενώ ακολουθεί πλήθος κόσμου, οι οποίοι με ευλάβεια εορτάζουν την εθνική επέτειο.

Μέσα σε αυτό το κλίμα κυκλοφόρησε ξαφνικά η είδηση ότι ένας Έλληνας μειονοτικός στους Βουλιαράτες, ο Κατσίφας, πυροβολεί για να εκφοβίσει Αλβανό αστυνομικό, ο οποίος τον ειρωνευόταν και τον απειλούσε δείχνοντάς το υπηρεσιακό του όπλο επί ημέρες. crashonline.gr


***

OmegaNbc.com

Αυτά αναφέρει το άρθρο του crashonline.gr και οφείλει η Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά, να πάρουν άμεσα θέση για το θέμα.
Ένα θέμα που ήταν περίπλοκο εξ αρχής αλλά και η συνέχεια του, φαίνεται να έχει την ίδια περιπλοκότητα.

Εμείς απλά θα θυμίσουμε σε όλους ότι η κυβέρνηση Τσίπρα εκείνη την χρονική στιγμή (28/10/2018) χειριζόταν την υπόθεση των Σκοπίων με τον εταίρο της κ. Καμμένο να είναι με το ένα πόδι εκτός κυβέρνησης.
Αλλά δεν ήταν μόνο ο κ. Καμμένος και τα εντός εκτός και επί τα αυτά καμώματα του που προβλημάτιζαν την κυβέρνηση Τσίπρα αλλά και οι σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις όλων των κομμάτων καθώς  και η καθολική αντίδραση του Ελληνικού λαού σε αυτήν την συμφωνία, πράγμα που ήταν και το βασικότερο.

Εάν λοιπόν κάμπτονταν το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων η κυβέρνηση θα είχε τις λιγότερες δυνατές απώλειες στο εκλογικό σώμα και η συμφωνία θα περνούσε ευκολότερα.
Έτσι απλά στιγμάτισε αυτούς που αντιδρούσαν με επίθετα όπως Φασίστες ακροδεξιούς κλπ , πράγμα που έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα και συνεχίζει να κάνει.

Ας κάνουμε λοιπόν μια υπόθεση εργασίας, πως θα γινόταν ακόμα ποιο εύκολο το έργο μιας κυβέρνησης; Και πως θα ενισχύονταν ο λόγος της περί ακροδεξιών, που αντιτείνονται στην συμφωνία αλλά και το κυριότερο επιχείρημα της, σε συνδυασμό με τις ενοχές που θα προκαλούνταν στους πολίτες, ότι πρέπει να σταματήσουν την έξαρση του φαινομένου αυτού που μεγαλώνει, δείχνοντας ότι οι Έλληνες δεν είναι ακροδεξιοί και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν να αποδεχτούν την συμφωνία δείχνοντας έτσι μεγαλοπρέπεια;

Απλά χρειάζονταν έναν κακό “ακροδεξιό”, “φασίστα” να κάνει κάτι κακό…..

Εδώ να σας θυμίσουμε τα παρακάτω άρθρα  και την βιασύνη  της ελληνικής αστυνομίας να χαρακτηρίσει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ, ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

TΑ FAKE NEWS ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΣΙΦΑ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β.ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ & ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗ. ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΤΑ FAKENEWS

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΚΑΙ Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΦΙΛΗ

Τώρα βάλτε την φαντασίας σας να δουλέψει και συνδυάστε τα όλα μαζί……..

Ίσως κάποιοι να αρχίσουν σκίζουν τα ιμάτια τους, ότι δεν είναι δυνατόν να σκεφτόμαστε έτσι για μια Ελληνική κυβέρνηση κλπ…
Εμείς απλά θα απαντήσουμε, γιατί να μην το κάνουμε; αποδείξτε μας το αντίθετο.
Γιαυτό γράφουμε πιο πάνω στο άρθρο ότι οφείλει η Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός προσωπικά, να πάρουν άμεσα θέση για το θέμα.

Γιατί φαντασία είναι αυτή…. και τρέχει….

Θα πρέπει να απαντήσουν πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι για την  ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ, καθώς δεν είναι πια μόνο αθλιότητα, έχει αναβαθμιστεί η κατηγορία σε προδοσία, με πολλούς αποδέκτες. OmegaNbc.com

 

Πηγή: OmegaNbc.com – crashonline.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com