Δύο πυρηνοκίνητα καταδρομικά κλάσης Leader θα ναυπηγήσει η Ρωσία

Στην ναυπήγηση δύο πυρηνοκίνητων καταδρομικών κλάσης Leader (Project 23560) συνολικής αξίας 200 δισ. ρουβλιών πρό0κειται να προχωρήσει το Ρωσικό Ναυτικό σύμφωνα με το πρακτορείο TASS.
Η αρχική φάση της σχεδίασης των πλοίων έχει ολοκληρωθεί ενώ τα ερευνητικά κέντρα έχουν ξεκινήσει τις εργασίες για την κατάρτιση των προδιαγραφών για την ανάπτυξη των υποσυστημάτων που θα εξοπλίσουν τα πλοία.
Σύμφωνα με το 10ετές 2018-2027 εξοπλιστικό πρόγραμμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας η έρευνα και ανάπτυξη των νέων οπλικών συστημάτων καθώς και των υποσυστημάτων που θα εξοπλίσουν τα πλοία θα ξεκινήσει το 2021 με την κατασκευή του να ακολουθεί.
Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους τα πλοία θα έχουν μήκος 230 μέτρα και εκτόπισμα 20.000 τόνους. Το κάθε πλοίο θα μπορεί να φέρει περισσότερα από 100 πυραύλους Zirkon, Kalibr ή Onix.
Πηγή: defence-point.gr
OmegaNbc.com
* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.
*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.
*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.
*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.
* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/
Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο.
Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.
«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com