Main Menu

Διόρθωση αποκατάσταση ορθής είδησης: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Ράμα απαξιώνει την συμβολή της ΕΕ (Βίντεο)

 

Σχόλιο από το OmegaNbc.com:

Το OmegaNbc εντόπισε λανθασμένες πληροφορίες σε άρθρο που αναδημοσίευσε με τίτλο ” ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ; «ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ; Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ» – ΟΥΤΕ 24 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ” από τις ιστοσελίδες tribune.gr  και echedoros-a.gr  όπου η πρώτη ιστοσελίδα αναπαρήγαγε τις πληροφορίες της δεύτερης.

Το OmegaNbc έχοντας την πεποίθηση, ότι η αποκατάσταση τις ορθότητας των ψευδών ειδήσεων, όπου αυτές εντοπίζονται, είναι σημαντικό κομμάτι όσων ασχολούνται, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά με την ενημέρωση, οφείλει να ζητήσει συγνώμη για την αναπαραγωγή της παραπάνω είδησης, στο μέτρο που του αναλογεί.

Κατόπιν τούτου αποκαθιστούμε την ορθότητα αυτής με νέο άρθρο, αλλά διατηρώντας και το παλιό ανακριβές άρθρο, βάζοντας επισήμανση ότι άρθρο αυτό αποδείχθηκε ψευδές.

Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει πάντα τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

Να επισημάνουμε εδώ, ότι η άποψη μας ότι οι Αλβανοί πολιτικοί, αλλά και γενικά η Αλβανική πολιτική, όπως έχουν αποδείξει διαχρονικά έως σήμερα, δεν είναι σε καμία περίπτωση άξιοι εμπιστοσύνης, το αντίθετο θα λέγαμε μάλιστα, με πολύ πρόσφατα παραδείγματα που όλοι γνωρίζουμε και την Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, να δέχεται ουκ ολίγες προκλήσεις αλλά και σοβαρότατες παραβιάσεις των δικαιωμάτων της, στην καλύτερη των περιπτώσεων, δεν πρόκειται να αλλάξει, όσο δεν αλλάζει και η συμπεριφορά των “γειτόνων” μας.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες κατάπτυστες τακτικές με τους Αλβανούς πολιτικούς, γιατί απλά δεν είμαστε σαν αυτούς, εμείς είμαστε απλά Έλληνες, με ότι συνεπάγεται αυτό.


Ακολουθεί το άρθρο με την ορθή είδηση από το himara.gr

 

***

 

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί σε αρκετές ελληνικές ιστοσελίδες ένα άρθρο οπου γίνεται λόγος για άμεση αναφορά του Αλβανού πρωθυπουργού σε αμέριστη στήριξη των Τούρκων και ανατολικών χωρών προς τους σεισμοπαθείς του Δυρραχίου, αναφέροντας ταυτόχρονα πως ο ίδιος δήλωσε ότι η Αλβανία βοηθήθηκε μόνον από την Τουρκία και την Αραβία, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά σε άλλους, υποτιμώντας έτσι την ευρωπαϊκή προσφορά.

Το εν λόγω δημοσίευμα παραθέτει ως αποδεικτικό στοιχείο τη συνέντευξη του Ε. Ράμα στον καταυλισμό που στήθηκε στο Δυρράχιο. Ωστόσο στο παρόν απόσπασμα ουδεμία αναφορά γίνεται σε κάτι τέτοιο, ενώ αντιθέτως ο Ράμα κάνει λόγω για έκκληση του ίδιου προς τις ανατολικές και δυτικές χώρες του κόσμου, με σκοπό την επούλωση των πληγών στη χώρα.

Συγκεκριμένα στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν σκοπεύει να βοηθήσει οικονομικά η Ευρώπη, ο Ράμα απάντησε: Όχι μόνο η Ευρώπη αλλά και άλλα μέρη όπως η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Εμιράτα όπου εκεί διοικούν φίλοι μας. Έχω κάνει έκκληση για βοήθεια και στους πρωθυπουργούς της Αυστραλίας και του Ισραήλ

Πιθανόν ο αρθρογράφος να μην γνωρίζει την αλβανική γλώσσα ή σκοπίμως επέλεξε έναν τίτλο ουκ ολίγον επιπόλαιο και επίπλαστο.

Το τελευταίο πράγμα που θα κάναμε ως μέλη της Ελληνικής μειονότητας θα ήταν να υπερασπιστούμε τον Ράμα καθώς είναι γνωστό της πάση πως δεχόμαστε λυσσαλέο πόλεμο απ’ τον ίδιο, όμως θεωρούμε εσφαλμένη την οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας αρνητικού κλίματος στις διμερείς σχέσεις σε μια τόσο δύσκολη ώρα για τον αλβανικό λαό.

 

 

Πηγή: Himara.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)