Main Menu

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Βόρεια Κορέα προς εφημερίδα Αυγή και Σύριζα: Ντροπή, Αίσχος…..η κορυφή του παγόβουνου της παραπληροφόρησης

 

Νωρίς σήμερα ο Σύνδεσμος Φιλίας της Κορέας στην Ελλάδα έβγαλε μια ανακοίνωση που έλεγε τα εξής:

“Αρχικά να ενημερώσουμε την @AvgiOnline ότι Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας και Βόρεια Κορέα είναι η ίδια χώρα.

Το λέμε γιατί το απόγευμα θα δημοσιεύουμε ανακοίνωση για το ντροπιαστικό εξώφυλλο χρησιμοποιώντας επίσημη ορολογία.”

Το όλο θέμα έχει προκύψει από το εξώφυλλο της εφημερίδας Αυγής, που στα πλαίσια της προσπάθειας του μετασχηματισμού του κόμματος του Σύριζα, από αριστερό κόμμα σε Σοσιαλδημοκρατικό, κατά τα λεγόμενα του κυρίου Τσίπρα, φαίνεται ότι ξέχασε εν μια νυκτί, την αριστερή του ιδεολογία και καταβολή.

Προφανώς οι ιδεολογίες εκεί πέρα στο κόμμα του Σύριζα, έχουν να κάνουν με την πολιτική επιβίωση και όχι καθαρά με τις ίδιες τις ιδέες και τα πιστεύω τους, που τόσα χρόνια υποτίθεται ότι υποστήριζαν και αγωνίζονταν, πάντα για το καλό του λαού όπως μας έλεγαν.

Βέβαια δεν υπολόγισαν καλά, τους πρώην αριστερούς συντρόφους τους ανά τον κόσμο και λέμε πρώην γιατί υποθέτουμε, ότι τώρα δεν θα είναι πλέον αριστεροί αγωνιστές στον Σύριζα, αλλά αγωνιστές της Σοσιαλδημοκρατίας, μέχρι να προκύψει κάποια άλλη πολιτική ανάγκη για επιβίωση και αλλάξουν πάλι πουκάμισο……. συγνώμη ιδεολογική ταυτότητα θέλαμε να πούμε.

Σας παραθέτουμε λοιπόν ολόκληρη την καυστικότατη ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλίας της Κορέας στην Ελλάδα, χωρίς άλλα σχόλια καθώς τα δικά τους φτάνουν και περισσεύουν.

 

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλίας της Κορέας στην Ελλάδα, για τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ.

“Οι σπουδαίοι ηγέτες μας Κιμ Ιλ-Σουνγκ και Κιμ Τζονγκ Ιλ θα είναι για πάντα κοντά μας!”

Καλησπέρα σας,

Ουδέποτε η Korean Friendship Association θέλησε να έχει επαφές και ανάμειξη με την πολιτική ζωή της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ούτε τώρα θα το κάνει. Ο ρόλος μας είναι περισσότερο πολιτιστικός και δεν είμαστε πολιτικός φορέας. Μπορούμε να βοηθήσουμε την Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας σε διάφορα θέματα όπως ταξίδια, εμπόριο, σπουδές κτλ σε συνεργασία με τις αρχές της χώρας.

Δεν ασκούμε αντιπολίτευση ή οποιαδήποτε εξουσία και σε κανέναν. Είμαστε εδώ με σκοπό την υπεράσπιση του Σοσιαλιστικού χαρακτήρα της ΛΔ Κορέας, την διάδοση ειδήσεων και κάθε θέματος που αφορά την χώρα.

Σήμερα το πρωί η εφημερίδα Η ΑΥΓΗ κυκλοφόρησε τεύχος με ένα χυδαίο και ανάρμοστο εξώφυλλο παραθέτοντας μάλιστα και φωτογραφία του τύμβου του βασιλέα Tongmyong (μνημείο Unesco) που βρίσκεται νότια της Πιονγκ γιανγκ. Link

Θέλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την δυσαρέσκεια της προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας για την ανάληψη αρμοδιοτήτων που προσωπικά δεν γνωρίζουμε εάν τις καλύπτει το Σύνταγμα, εάν είναι επίσημες και τους σκοπούς που εξυπηρετούν οπότε δεν μας αφορά.

Αυτό που μας αφορά όμως είναι η ντροπιαστική σύγκριση με την Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας και έμμεσα με τον ηγέτη της. Μιας χώρας εκ διαμέτρου διαφορετικής ως προς το πολίτευμα, τις παραδόσεις και τις συνήθειες.

Η άστοχη και χυδαία σύγκριση που αναδεικνύει την έλλειψη δημοσιογραφικού υλικού της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ και είναι η κορυφή του παγόβουνου της παραπληροφόρησης.

Δεκάδες “εκτελέσεις” που τελικά δεν έγιναν και εκατομμύρια απαγορεύσεις που τελικά δεν ισχύουν. Για αυτόν τον λόγο ας μην υπάρχει πολιτική εκμετάλλευση του θλιβερού γεγονότος από την άλλη πλευρά που έχει “ειδίκευση” στην χρήση του όρου “Βόρεια Κορέα”.

Η KFA Greece ποτέ δεν είχε σχέση επίσημη ή ανεπίσημη με κανένα κόμμα στην Ελλάδα και το Εργατικό κόμμα της Κορέας διατηρεί ορισμένες επαφές στα πλαίσια της αλληλεγγύης με το ΚΚΕ.

Ο ανώτατος και αξιοσέβαστος ηγέτης μας Κιμ Τζονγκ Ουν διατηρεί τρεις θέσεις
– πρόεδρος της επιτροπής κρατικών υποθέσεων της ΛΔ Κορέας.
-πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος της Κορέας
-Ανώτατος διοικητής του στρατού

Τα τηλεοπτικά δίκτυα δεν τα ελέγχει και για τις μυστικές υπηρεσίες υπάρχει αρμόδιος υπουργός και υπουργείο. Προφανώς για την αστική Δημοκρατία δεν υπάρχει σιγουριά μιας και είναι κοινή παραδοχή ότι η κρατική τηλεόραση ελέγχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση(το ίδιο και για ιδιωτική)

Εμείς από την μεριά μας ιδεολογικά δεν μπορούμε να έχουμε καμία απολύτως σχέση με την εφημερίδα αυτή. Ούτε καν στα πλαίσια μιας ευρείας μαρξιστικής βάσης.

Η Λαϊκή Κορέα έχει να αντιμετωπίσει εχθρούς από όλο το πολιτικό φάσμα. Δεν έχει να περιμένει στήριξη από Σοσιαλοδημοκράτες. Ας αρκεστούν λοιπόν στις ουσιαστικές συγκρίσεις.

Η ΛΔ Κορέας μέσα από φωτιά και σίδερο έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει σε εξοντωτικές κυρώσεις που μια δυτική χώρα θα άντεχε για περίπου δύο ώρες. 
Η πρόοδος και η ευημερία είναι αξιοθαύμαστη και ο ηγέτης μας Κιμ Τζονγκ Ουν απέδειξε το υψηλό πατριωτικό φρόνημα που τον διακατέχει.

Τις δυσκολίες αντιμετωπίζουν με θάρρος οι Κορεάτες χωρίς να έχουν ανάγκη την γελοιοποίηση της Ελλάδος στα δικά τους εξώφυλλα.
Είναι υπερήφανοι και οι πράξεις αυτές τον συσπειρώνουν. Η KFA Greece καλεί την ΑΥΓΗ να ζητήσει συγγνώμη για την εχθρική προς την Κορέα πράξη της.

Η σύγκριση με φιλελεύθερα καθεστώτα είναι άτοπη από κάθε άποψη. Το ίδιο άτοπη υπήρξε και η σύγκριση της με Σοσιαλοδημοκρατικές κυβερνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος. 
Επίσης ζητάμε από την σελίδα http://left.gr  να κατεβάσει την εικόνα που χρησιμοποιεί την εθνική  σημαία.

Σε κάθε περίπτωση η KFA Greece θα κατακρίνει τέτοιες πρακτικές από όπου και αν προέρχονται θέλοντας να προστατεύσει και να διαφυλάξει τα πατριωτικά ιδεώδη της Λαϊκής Κορέας αλλά και της Ελλάδος που διασύρεται.

-Η KFA Greece ΔΕΝ είναι πρεσβεία!
-Δημοσιεύει επίσημες ειδήσεις και ανακοινωθέν από τις επίσημες πηγές της Λαϊκής Κορέας.
-Δεν έχει την εξουσία να δράσει όπως η κυβέρνηση της ΛΔ Κορέας

-Είναι σύνδεσμος φιλίας. Κατά συνέπεια δεν υπάρχουν υποχρεωτικά Κορεάτες από πίσω. Δρα σε 36 χώρες και τα μέλη συνήθως είναι οι εκάστοτε υπήκοοι.

*Για την πολιτική εκμετάλλευση από πολλούς χρήστες των Social media της αντίδρασης μας υπεύθυνη είναι η ΑΥΓΗ και το πρωτοσέλιδο της.

Ευχαριστούμε πολύ.

Ζήτω η Λαοκρατική Δημοκρατία της Κορέας
Ζήτω ο Κιμ Τζονγκ Ουν
Ζήτω το Εργατικό Κόμμα της Κορέας
Ζήτω ο Λαϊκός Στρατός της Κορέας

 

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)