Main Menu

Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός: Ευγνωμοσύνη προς όλα εκείνα τα ελληνικά Μ.Μ.Ε. που εκφράζουν την αλήθεια

 

Σύσσωμος ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, εκφράζει τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη του σε όλους τους αγαπητούς εξ Ελλάδος δημοσιογράφους, οι οποίοι με πλήρη αμεροληψία, στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν τον τόπο μας, με κάθε θεμιτό τρόπο.

Η αγάπη τους είναι ειλικρινής και διαφαίνεται παρά τον άψογο δημοσιογραφικό επαγγελματισμό που διέπει την όλη παρουσία τους.

Πολλούς Ελλαδίτες ανταποκριτές τους γνωρίσαμε από κοντά, νιώσαμε μαζί την αγωνία και σαν άνθρωποι κλάψαμε από κοινού για όλα όσα διαχρονικώς βιώνουμε.

Μας δίνετε θάρρος και ψυχή να προχωράμε δίκαια και ανθρώπινα σε αυτά εδώ τα ιστορικότατα μέρη του Ελληνισμού. Εκεί όπου μεγάλη μερίδα των Ελλαδιτών αδερφών μας, μας αγνοούσε, ξαφνικά εσείς ξεπεράσατε κάθε προσδοκία και μας κάνατε γνωστούς στα πέρατα της οικουμένης.

Με βαθιά καρδιά, συνείδηση και αγανάκτηση προς όλους όσοι μας διέσυραν διεθνώς ως τρομοκράτες, ως ακραίους ή ως απειλή για τα ένθεν και ένθεν ποικίλα πολιτικά συμφέροντα, αντιδράμε ελληνικά και ειρηνικά μέσω της δικής σας αλήθειας.

Εσείς καταφέρατε εντός ολίγων ημερών, να αλλάξετε θετικά την ελληνική κοινή γνώμη και ταυτοχρόνως καταφέρατε να απενοχοποιείται καθημερινώς ο δυσφημισμένος, αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένος όρος «Βόρειος Ήπειρος», θέτοντάς τον και πάλι στο προσκήνιο της σύγχρονης ιστορίας.

Ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε τον ανθρωπισμό, την ειρήνη και τη δικαίωση όλων όσοι αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο και ειδικά όλων εμάς που αγωνιζόμαστε να μην καταλήξουμε κάποια μέρα οι νέοι Έλληνες προσφυγές στην ίδια μας τη μητέρα Ελλάδα.

Αγαπάμε τη γη μας, εδώ μας όρισαν οι πρόγονοί μας, κι εδώ θα συνεχίζουμε να ζούμε, μέχρις εσχάτων

 

Ο Ανταποκριτής

 

 

Πηγή: himara.gr

 

 

OmegaNbc.com

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com