Main Menu

Αποκλειστικό: Πόσο εύκολο είναι να φτιάξετε μόνοι σας το δικό σας διαβατήριο;;; (Φώτο – Βίντεο)

 

Ακούμε συχνά πυκνά, την φράση εισήλθε στην χώρα παράνομα, και όλοι σκεφτόμαστε το ίδιο πράγμα, πέρασε με βάρκα τον Έβρο, η έφτασε με βάρκες από τα παράλια της μικράς Ασίας, σε κάποιο νησί μας.

Εμείς θα θέλαμε να ρωτήσουμε, τι γίνεται με αυτούς που έρχονται παράνομα αλλά “νόμιμα”;;

Ας όμως πιάσουμε τα πράγματα από την “αρχή”, θυμάστε τους “μετανάστες” που λιάζονταν στις πλατείες και μετά με ένα περίεργο τρόπο χάνονταν;

Αν τους θυμάστε, θα θυμάστε επίσης ότι δεν ήταν 10, η 50, η 200, αλλά αρκετές χιλιάδες αυτοί που “εξαφανίστηκαν” η “χάθηκαν” τα ίχνη τους και ξαφνικά βρέθηκαν στην βόρεια Ευρώπη.

Κάπως έτσι λοιπόν, όπως εξαφανίζονται, εμφανίζονται κιόλας, νόμιμα και ωραία.

Το πρόβλημα αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό και δεν εντοπίζεται μόνο σε όσους μεταναστεύουν παράνομα, αλλά πολύ περισσότερο σε κάθε λογής εγκληματικό στοιχείο, από απλούς εγκληματίες, μέχρι τρομοκράτες.

Γνωρίζετε βέβαια ότι για να ταξιδέψετε νόμιμα, από μια χώρα σε μια άλλη, χρειάζεστε διαβατήριο, η μόνο ταυτότητα στις χώρες τις Ε.Ε. εντός Σένγκεν.

Πόσο εύκολο είναι λοιπόν να βγάλετε ένα διαβατήριο;

Αρκετά θα λέγαμε εμείς και μάλιστα μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, η να ανοίξετε την δική σας “επιχείρηση” παραγωγής διαβατηρίων.

Πως;;; πολύ απλά, με το κατάλληλο λογισμικό, που θα το βρείτε αν ψάξετε στο διαδίκτυο, τόσο εύκολα.

Έφτασε λοιπόν στα “αυτιά” μας ένα λογισμικό για τη δημιουργία online, καλά διαβάσατε, online διαβατηρίων της Ρωσικής Ομοσπονδίας (και όχι μόνο από ότι μάθαμε, ανάλογα το πόσο πληρώνεις), που δημιουργεί μια σάρωση διαβατηρίου, σε ανάλυση 1625 x 2340, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα ξεχωριστά σε 2 αρχεία και σε διάφορες γραφικές μορφές.

Έχει πολλές λειτουργίες επεξεργασίας διαθέσιμες και πρόσθετες επιλογές, η διεπαφή (interface) είναι απλή και κατανοητή σε όλους από την παιδική ηλικία, όλες οι λειτουργίες είναι βολικές, κομψές και όλα μπορούν να γίνουν από ένα Tablet η ένα smartphone

Όχι δεν είναι ψέμματα, το ερώτημα είναι οι αρχές τι κάνουν ;; λιάζονται;;

Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν αλλά και ένα βίντεο που εξηγεί την χρίση του λογισμικού.

 

Η Σελίδα στο διαδίκτυο!!!!

 

Το λογισμικό

 

Δείγματα διαβατηρίων!!!

 

Δείγματα διαβατηρίων!!!

 

 

 

OmegaNbc.com

 

*Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα

* Επιτρέπεται η αναδημοσίευση με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου παραγωγής https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα
τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com