Main Menu

Αποκλειστικό: Μελέτη για εισροή 120 εκατ. μεταναστών στην Ελλάδα – Κ. Τζωρτζ Σόρος εσείς ξέρετε κάτι για αυτό;

 

Μια εταιρία συμβουλευτικός κολοσσός της Δανίας η Ramboll και η Εurasylum μια εταιρία που ειδικεύεται στο μεταναστευτικό, πραγματοποίησαν μια μελέτη το 2010, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Κομισιόν).

Η μελέτη αυτή αφορούσε  το πόσους πρόσφυγες – λαθρομετανάστες θα μπορούσε να δεχτεί η Ελλάδα τον 11.000.000 και πρότειναν, έναν λογικό αριθμό, ο οποίος ανέρχεται σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους, (φανταζόμαστε ότι ήταν οικονομική αυτοί οι υπολογισμοί και υποπτευόμαστε ότι τόσα τους έλειπαν από το ταμείο τους, καθώς όλοι γνωρίζουμε πλέον, ότι η μετανάστευση “επιδοτείτε”  από την Ε.Ε.), πρότειναν λοιπόν ότι ο ιδανικός αριθμός για να “φιλοξενήσει” η Ελλάδα ήταν τα 120.000.000 πρόσφυγες – λαθρομετανάστες.

Δηλαδή 120.000.000 επί ….Χ… Ευρώ = ; ότι ποσό και να βάλετε στην θέση του Χ είναι πολλά τα λεφτά  “Άρη”…………..

Αλλά το σημαντικό δεν είναι αυτό, η μελέτη αυτή άρχισε να συντάσσεται το 2009 και παραδόθηκε στην  Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Κομισιόν τον Ιούλιο του 2010, όπως καταλαβαίνετε είναι μια μελέτη που έγινε πολλά χρόνια πριν οξυνθεί η κατάσταση στο μεταναστευτικό, αλλά και πριν ακόμα ξεκινήσει “αυθόρμητα” πάντα…. υποθέτουμε,  η λεγόμενη “αραβική άνοιξη” που έφερε τα γνωστά αποτελέσματα  στην Συρία την Λιβύη και αλλού.

Τα ερωτήματα εδώ που τίθενται είναι τα εξής:

Τι γνώριζε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Κομισιόν από το 2009 και ζήτησε τέτοια μελέτη;

Τι δεδομένα υποθετικά η μη έδωσε στις εταιρίες για να πραγματοποιήσουν την μελέτη αυτή;

Εάν η Ελλάδα υποδεχόταν 120.000.000 πρόσφυγες – λαθρομετανάστες και σύμφωνα πάντα με την μελέτη η Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 υποδέχονταν συνολικά 3.833.702.925 πρόσφυγες – λαθρομετανάστες, συζητάμε λοιπόν για σχεδόν τον μισό πληθυσμό της γης, κατά συνέπεια  μιλάμε για κάποιο παγκόσμιο γεγονός, που θα ανάγκαζε τον μισό πληθυσμό της γης, να έρθει στην Ευρώπη.

Τι γεγονός ήταν αυτό, που εμείς καλόπιστα θα υποθέσουμε, ότι εντελώς υποθετικά έβαλαν ως δεδομένο στην μελέτη, για να υπάρξει τέτοιου μεγέθους κρίση ;;

Αλλιώς δεν δικαιολογείται, γιατί οι υπολογισμοί της μελέτης αυτής, έδωσε τόσο μεγάλα νούμερα;

Ήταν το σενάριο της μελέτης κάποιας φυσικής καταστροφής, ή κάποια σκοπούμενη καταστροφή, ή μήπως απλά δεν μιλάμε για κάποια καταστροφή, αλλά απλά για κάποια επιδοτούμενη μετανάστευση, με κάποια μικρής κλίμακας καθοδηγούμενη ώθηση, για παράδειγμα μια ” αραβική άνοιξη” η κάποια “πορτοκαλί επανάσταση”;

Πως θα αποδέχονταν οι Ευρωπαϊκές κοινωνίες τέτοιο όγκο μετανάστευσης; ποιο θα ήταν το επιχείρημα; ίσως κάποια συναισθηματική φόρτιση για τον σκοπό αυτό;

Και εάν υποθέσουμε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει, γιατί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Κομισιόν σπαταλάει μερικά εκατομμύρια Ευρώ, των Ευρωπαίων πολιτών, σε άσκοπες, ανούσιες, αλλά επικερδής μελέτες ;;

Αναρωτιόμαστε λοιπόν και περιμένουμε απαντήσεις.

Κύριε Τζωρτζ Σόρος (George Soros) εσείς ξέρετε κάτι για αυτό ;;

Μόνο μην μας πείτε πάλι ότι ήμαστε συνομωσιολόγοι, γιατί δεν την εφεύραμε εμείς την μελέτη………… εμείς απλά την βρήκαμε…….

Δείτε ολόκληρη την μελέτη εδώ final_report_relocation_of_refugees_en

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)