Main Menu

Απλά Αίσχος – TEDx / “Η παιδεραστία είναι ένας φυσικός σεξουαλικός προσανατολισμός” Mirjam Heine | University of Würzburg (Βίντεο)

 

Η TEDx  είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΜΚΟ) που κάνει συνέδρια με σκοπό τη διάδοση ιδεών που αξίζουν (Ideas Worth Spreading).

Ξεκίνησε το 1984 με ένα συνέδριο με σκοπό να συναντηθούν άνθρωποι της τεχνολογίας, της ψυχαγωγίας και του σχεδίου, από εκεί προέρχεται και η ονομασία TED, Technology, Entertainment, Design.

Το TEDx είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να δίνει σε κοινότητες, οργανισμούς αλλά και άτομα τη δυνατότητα να κάνουν συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο.

Διοργανώνοντας ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx. Στην Ελλάδα το πρώτο TEDx διοργανώθηκε στην Αθήνα το 2009 κι από τότε έχουν γίνει δεκάδες ακόμα τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις, όπως για παράδειγμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Ρόδο, Ηράκλειο Κρήτης, Μονεμβασιά, Λάρισα, Πάτρα, Σύρο, Σπάρτη, Ανώγεια, Χανιά, Λέσβο, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Χαλκίδα, κ.α.

Από το 2006 οι ομιλίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο με άδειες Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη εμπορική χρήση – Όχι παράγωγα έργα. Το Μάιο του 2013, πάνω από 1.500 ομιλίες είναι διαθέσιμες δωρεάν στο διαδίκτυο. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2009 είχαν ειδωθεί από χρήστες 50 εκατομμύρια φορές.

Τον Ιούνιο του 2011 είχαν ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια, ενώ στις 13 Νοεμβρίου του 2012 οι θεάσεις των ομιλιών έφτασαν το 1 δισεκατομμύριο.

Αυτά αναφέρει η wikipedia για την TEDx εμείς όμως εντοπίσαμε στο διαδίκτυο και κάτι άλλο, γιαυτό ασχολούμαστε με αυτή την ΜΚΟ σήμερα.

Εντοπίσαμε  μια αποτρόπαια συζήτηση σε χώρο του Πανεπιστήμιου του Würzburg υπό την εποπτεία της TEDx.

Το  Πανεπιστήμιο του Βύρτσμπουργκ  είναι ένα πανεπιστήμιο στο Βύρτσμπουργκ, της Γερμανίας, που ιδρύθηκε το 1402.

Μια αποτρόπαια συζήτηση που προσπαθεί να ομαλοποιήσει την παιδεραστία δηλώνοντας ότι η «παιδεραστία είναι ένας φυσικός σεξουαλικός προσανατολισμός, όπως και η ετεροφυλοφιλία».

Το βίντεο που βλέπετε διαγράφηκε από το επίσημο κανάλι τους, αφού βέβαια πρώτα κατακλύστηκαν από πάρα πολύ αρνητικά σχόλια.

Η TED.com προσπαθεί τώρα να λογοκρίνει παράνομα αυτό το βίντεο και να αφαιρεθεί από το YouTube εξαιτίας της “παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων”, παρόλο που το βίντεο έχει άδεια χρήσης υπό την Creative Commons.

Αναφέρεται στην “συζήτηση”  χαρακτηριστικά: “Σύμφωνα με την σημερινή επιστημονική έρευνα, η παιδοφιλία είναι μια αμετάβλητη σεξουαλική κατεύθυνση όπως για παράδειγμα η ετεροφυλοφιλία. Κανείς δεν επιλέγει να είναι παιδόφιλος, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει να είναι παιδόφιλος.”

Μια προσπάθεια απενοχοποίησης της παιδοφιλίας και των παιδόφιλων γιατί όπως λένε “Πρέπει να αποδεχτούμε ότι η παιδοφιλία είναι σεξουαλική προτίμηση, μια σκέψη , ένα αίσθημα και όχι η πράξη.”

Με στόχο ξεκάθαρο, τον αναφέρουν άλλωστε δεν τον κρύβουν “Δεν πρέπει να αυξάνουμε την ταλαιπωρία των παιδόφιλων με το να τους απορρίπτουμε, με το να τους κατηγορούμε και να τους χλευάζουμε.” δεν θα συνεχίσουμε αναφέροντας αποσπάσματα από το βίντεο, μιας και θα ήταν καλύτερο να το παρακολουθήσετε μόνοι σας.

Εμείς απλά  προειδοποιούμε ότι χρειάζεστε “γερό στομάχι” για να το δείτε.

Αλήθεια ποιοι νομίζετε ότι είστε εκεί στην TEDx;

Ποιος ελέγχει τελικά τις ΜΚΟ για το τι κάνουν; Τι ελέγχει κανείς; Μήπως θα έπρεπε;

Το όλο θέμα έχει κρυφτεί όσο είναι δυνατόν από τα ΜΜΕ γιατί χαλάει το image της συγκεκριμένης ΜΚΟ αλλά όπως βλέπετε, δεν τα καταφέρνουν πάντα καλά.

Υπότιτλοι στα Ελληνικά

 

 

Επιμέλεια: OmegaNbc.com – Μετάφραση: Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως, για την μετάφραση από την αγγλική στην ελληνική, τον φίλο της σελίδας μας, με το ψευδώνυμο “Υπουργός”

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com


« (Previous News)