Main Menu

Απίστευτη δήλωση του πρωθυπουργού του Πακιστάν: «Δεν υπάρχει ιστορική αναφορά για τον Ιησού Χριστό!» (…αλλά υπάρχει για τον Μωάμεθ και τον Μωυσή).

 

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Imran Khan σε ομιλία του στις 20 Νοεμβρίου, μιλώντας για την ανάγκη μιας διεθνούς σύμβασης κατά της βλασφημίας, προέβαλε «αμφιβολίες» για την ύπαρξη και την ιστορική σημασία του Ιησού Χριστού.

“Υπήρχαν προφήτες του Αλλάχ άλλοι [εκτός από τον Μωάμεθ], αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά τους στην ανθρώπινη ιστορία. Υπάρχει αμελητέα αναφορά σε αυτήν», δήλωσε ο Χαν κατά τη διάρκεια σχολίων που έκανε σχετικά με τα γενέθλια του προφήτη του Ισλάμ, σύμφωνα με μια μετάφραση από το Middle East Research Institute. “Ο Μωυσής αναφέρεται, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά στον Ιησού (Hadrat Eesa) στην ιστορία”.

“Αλλά ολόκληρη η ζωή του Μωάμεθ, ο οποίος ήταν ο τελευταίος προφήτης του Αλλάχ, είναι μέρος της ιστορίας”, συνέχισε.

Είπε και άλλα απίστευτα ο – πάμπλουτος πρώην αθλητής του κρίκετ και playboy – πρωθυπουργός του Πακιστάν, όπως ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, η Ευρώπη εκπολιτίστηκε από τους μωαμεθανούς! «Ο Αριστοτέλης και οι Έλληνες φιλόσοφοι έφτασαν στην Ευρώπη μέσω μουσουλμάνων και έπειτα άνθησε ο ευρωπαϊκός πολιτισμός», ανέφερε.

Ο Χαν παραπονέθηκε ότι ο Μωάμεθ «βλασφημείται και ατιμάζεται» στις δυτικές χώρες και αυτό προκαλεί τους μουσουλμάνους να διαδηλώνουν βίαια, γεγονός που κάνει να ενισχύονται οι αντιλήψεις ότι το Ισλάμ είναι βίαιο. Για αυτό θέλει μια παγκόσμια σύμβαση που θα εξηγεί στη Δύση «πόσο κατοικεί στις καρδιές μας ο Προφήτης μας».

“Θέλουμε οι χώρες του κόσμου να υπογράψουν μια σύμβαση που θα αποκαλείται Διεθνής Σύμβαση για την Πρόληψη της Δυσφήμισης των Θρησκειών, πράγμα που σημαίνει ότι η ελευθερία του λόγου δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για να βλάψει τους 1,25 δισεκατομμύρια μουσουλμάνους στον κόσμο”, δήλωσε ο πακιστανός πρωθυπουργός.

Δεν είναι σαφές αν ο Χαν αρνείται την ύπαρξη του Ιησού ή απλώς ισχυρίζεται ότι η ζωή του ήταν ιστορικά ασήμαντη.
Τα σχόλια του Χαν πυροδότησαν πολλές κριτικές από χριστιανούς και από μη χριστιανούς, με κάποιους να ειρωνεύονται την άγνοια του Χαν και άλλοι να επισημαίνουν ότι το ίδιο το Κοράνι αναφέρει επανειλημμένα τον Ιησού.

1) Φανταστείτε να έλεγε κάποιος ηγέτης χριστιανικής χώρας ότι ο Μωάμεθ μπορεί να μην υπήρξε ποτέ…. Το φανταστήκατε; 2) Πάντως εκείνοι που θα ήταν οι πιο αρμόδιοι να αμφισβητήσουν τον Ιησού Χριστό και που είναι οι πιο άσπονδοι εχθροί του – οι Ιουδαίοι – δεν τόλμησαν ποτέ να προβάλλουν αμφιβολίες για την ιστορικότητά του. Το Ταλμούδ είναι γεμάτο με ύβρεις για τον Χριστό. Τον μίσησαν, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησαν την ύπαρξή Του.

 

 

 

 

Πηγή: analystsforchange.org – lifesitenews.com

 

 

OmegaNbc.com

 

 

* Σε περίπτωση που σε κάποιο άρθρο, εντοπίσετε λανθασμένες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: news@OmegaNbc.com, ώστε να αποκαταστήσουμε την ορθότητα τους, παρέχοντας μας τις ανάλογες αποδείξεις.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, διορθώνει τυχόν λάθος, ή ψευδής ειδήσεις όπου τις εντοπίσει, δίνοντας ανάλογο “βάρος” στην διόρθωση τους.

*OmegaNbc.com Πρώτα έγκυρα & μετά έγκαιρα.

*Το OmegaNbc.com σε αντίθεση με άλλα ΜΜΕ, αναφέρει πάντα την πηγή, από την οποία αναδημοσιεύει άρθρα η ειδήσεις.

* Το OmegaNbc.com Επιτρέπει την αναδημοσίευση, με προϋπόθεση την αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης της ιστοσελίδας παραγωγής, https://OmegaNbc.com/

 

Tο OmegaNbc.com δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. 

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. 

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε,
προκλητικά, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. 

Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει 
και το OmegaNbc.com ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

«Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.» Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ «Βολταίρος» (1694-1778).

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus.com